Samsung: 10 milioane de Galaxy S III vândute și o nouă tabletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    Galaxy S III este cel mai vândut dispozitiv Samsung.
Galaxy S III este cel mai vândut dispozitiv Samsung.

Samsung a anunțat un eveniment pentru 15 august când va lansa un nou dispozitiv din seria Galaxy. Există mai multe zvonuri cu privire la ce va lansa compania coreeană, însă până acum detaliile au fost ținute secrete. Cel mai probabil va fi vorba de o nouă tabletă.

Galaxy Note II este unul dintre produsele care ar urma să fie lansate. Actualul Note este o mini tabletă sau un smartphone mai mare, asta pentru că are un display de 5,3 inci, ceea ce îl face prea mare pentru a fi purtat în buzunar, ca telefon, și prea mic pentru piața de tablete. Note II ar urma să aibă un procesor cu patru nuclee, display HD și va păstra aproximativ aceleași dimensiuni ca primul Note, posibil cu mici schimbări de design.

O tabletă Note este însă mai probabilă și asta pentru că ar înlocui actuala linie de tablete Galaxy Tab. Galaxy Note 10.1 sau Note Tab sunt două dintre numele posibile. Ca dotări tehnice ar urma să aibă tot un procesor quad-core, posibil și un stylus pentru operațiile care necesită precizie, și memorie RAM de 1 sau 1,5 GB. Variantele în care ar veni sunt de 16GB, la un preț de aproximativ 500 de dolari, și una de 32GB cu un cost de peste 600 de dolari.

Galaxy S III, noul campion la vânzări

Înaintea evenimentului pentru noul produs Galaxy, Samsung a anunțat și cifrele de vânzări pentru Galaxy S III, cel mai bun smartphone al companiei. Acesta a trecut de curând de cifra de zece milioane de unități vândute, în aproape două luni de la lansare. Astfel a doborât și recordul vechiului smartphone, Galaxy S II, care în cinci luni a ajuns la aceleași cifre. Potrivit companiei coreene, s-au vândut zilnic aproape 190.000 de Galaxy S III în toată lumea, fapt ce demonstrează că Samsung este cel mai de succes rival pentur Apple când vine vorba de vânzările de pe piața smartphone-urilor.

Samsung Galaxy S III vine cu un procesor quad-core, o memorie RAM de 1 GB și cu un display cu rezoluție HD. Mai mult, Jelly Bean, ultima versiune de Android, a fost anunțată pentru S III. Principalul concurent, ca specificații tehnice, este HTC One X, dar din toamnă lucrurile se vor schimba, odată cu lansarea ultimului model de iPhone.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite