S-a încheiat Campionatul electric Dacia Spring, desfăşurat pe platforma Rocket League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campionatul Electric Dacia Spring.
Campionatul Electric Dacia Spring.

Prima ediţie a competiţiei E-sport, „Campionatul Electric Dacia Spring”, organizată pe tema mobilităţii electrice, a adunat la start peste 300 de echipe, iar finala a fost urmărită de 18000 de spectatori.

Pentru a participa la campionat, jucătorii au format echipe a câte trei membri şi şi-au personalizat maşinile cu elemente electrice. 

Turneul a constat în în 9 competiţii, 4  din ele au fost prezentate şi comentate de către comentatorul oficial al jocului, francezul Rocket Baguette, ce are o audienţă globală de peste 13 milioane de persoane. Fiecare competiţie a fost difuzată şi pe canalele de Twitch ale jucătorilor. 

Finala campionatului s-a derulat între echipele Suhhh şi Vitality, marele premiu revenind echipei olandeze Suhhh.

Câştigătorii campionatului au fost premiaţi cu 5.500 de euro fiecare, alături de posibilitatea de a testa Dacia Spring pe o perioadă de o lună. 

Harta de joc Dacia Spring Electric Challenge a fost realizată de către cunoscuţii designeri de hărţi virtuale Rocket League: Lethamyr, Gidek şi MrSwaggles. Ea a devenit rapid foarte populară şi a câştigat titlurile de cea mai bine cotată hartă, cea mai descărcată şi cea care a atras cei mai mulţi jucători, fiind testată de peste 30.000 de utilizatori, inclusiv de către echipe renumite precum Vitality.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite