Redmi 13C, smartphone Xiaomi accesibil, este disponibil pe piața locală

0
Publicat:

Redmi 13C, smartphone cu o cameră triplă AI, cu un senzor principal de 50MP, un procesor octa-core și o baterie de 5.000mAh este disponibil în România pe canalele partenerilor oficiali.

image

Noul smartphone Xiaomi are un ecran cu diagonala de 6,74 inchi, rată de împrospătare de 90Hz și o încărcare rapidă la 18W.

Redmi 13C are un display mare ușor de citit și de folosit, ce reduce nevoia de zoom și a derula sau de a naviga constant. Smartphone-ul este echipat cu protecție pentru ochi, inclusiv afișaj LCD cu reglare DC care minimizează impactul asupra privirii oboseala din timpul sesiunilor de vizionare prelungite. Redmi 13C a primit deja și certificări profesionale pentru îngrijirea ochilor de la TÜV, inclusiv Low Blue Light și tehnologie Flicker Free.

Xiaomi Redmi 13C are o configurație de cameră triplă, cu un senzor principal de 50MP, care include și capabilități de îmbunătățire a fotografierii și a videoclipurilor. Celelalte două camere dorsale sunt una macro de 2 MP, f/2.4 și o lentilă auxiliară de 0.08 MP. Camera frontală de 8MP permite utilizatorilor să realizeze portrete chiar și în condiții întunecate. Redmi 13C aduce o îmbunătățire cu 34,9%, a vitezei de declanșare în modul noapte, cu un HDR puternic, pentru a obține o expunere echilibrată. 

Echipat cu un procesor MediaTek Helio G85 octa-core, Redmi 13C oferă o performanță fluidă, potrivită pentru jocuri și vizionare video. Stocarea extensibilă de până la 1 TB, Dual SIM și un slot microSD asigură versatilitatea. Smartphone-ul vine cu 3 variante de stocare (eMMC 5.1)  plus RAM: 128GB / 4GB RAM, 128GB / 6GB RAM, 256GB / 8GB RAM și rulează Android 13 cu interfață MIUI 14.

Cu o reducere a grosimii, de 0,68 mm, în comparație cu generația anterioară, smartphone-ul măsoară acum doar 8,09 mm. Redmi 13C este disponibil în patru culori vibrante, inspirate de elemente naturale: Midnight Black, Navy Blue, Clover Green și Glacier White.

Prețuri și disponibilitate

Noul smartphone Xiaomi este disponibil în următoarele variante:

  • Redmi 13C (4+128GB): preț recomandat de vânzare 649 Lei
  • Redmi 13C (6+128GB): preț recomandat de vânzare 749 Lei
  • Redmi 13C (8+256GB): preț recomandat de vânzare 849 Lei

Redmi 13C este disponibil la vânzare la următorii parteneri oficiali Xiaomi România: Vodafone, Digi, Altex, eMAG, Flanco și pe mi-home.ro. În scurt timp, device-ul va fi disponibil și în rețelele Telekom România și Orange România

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite