Primele poze cu prototipul lui Samsung Galaxy S10 au ajuns pe internet. Care este premiera pe care o pregătesc sud-coreenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

2018 este aproape de final, iar acest an a venit cu multe premiere pe piaţa de telefoane mobile. Am asistat la primul terminal cu senzor de amprentă inclus sub sticla ecranului, Huawei Mate 20 Pro, în timp ce celialţi producători chinezi, precum Vivo sau Oppo, s-au întrecut în design-uri fără „breton”.

Iată că 2019 se apropie cu paşi repezi, iar prima lansare importantă a anului, cea a lui Samsung Galaxy S10, este programată la MWC Barcelona, în luna februarie. 

Speculaţiile se amplifică pe măsură ce zilele trec, iar prima poză cu un prototip al lui S10 a „scăpat” pe internet. Acesta va avea un display „perforat” în colţ, acolo unde va fi locul camerelor foto frontale.

Da, în acest an flagship-ul Samsung vine cu o premieră pentru compania sud-coreeană. 

Galaxy S10 va dispune de două camere pe partea din faţă a şasiului, faptul inedit fiind că acestea nu sunt dispuse central, ci sunt mutate spre mariginea din dreapta-sus a terminalului. Informaţia este prezentată de Slashleaks.

prototip galaxy s10 via slashleaks

FOTO via Slashleaks

Cel mai probabil, prototipul din fotografie nu reprezintă design-ul final al lui Samsung Galaxy S10, aici fiind vorba de o carcasă provizorie destinată testării display-ului. 

Rămâne de văzut ce ne pregăteşte Samsung pentru 2019, însă un lucru este destul de sigur. Galaxy S10 va reprezenta cel mai mare pas înainte pentru gama sa din ultimii trei ani.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri