Prima imagine cu Huawei P40 a apărut. Ce indicii oferă aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: GizChina
Foto: GizChina

Seria P40 este aşteptată să îşi facă debutul în luna martie, însă ultimele zvonuri sugerează că ar putea apărea mai devreme, chiar la Mobile World Congress, în luna februarie.

Pentru Huawei, seria P40 ar putea fi cea mai importantă linie de telefoane lansată vreodată, iar detaliile despre aceasta au început deja să apară, alături de o primă imagine cu dispozitivul, oferită de cei de la GizChina.

În fotografie, vedem un smartphone cu un display curbat, similar cu cel pe care l-am descoperit pe Mate 30 Pro, însă mai puţin proeminent. În partea superioară, observăm un ansamblu de cameră ridicat, în care vor fi adăpostite cel mai probabil cele patru camere.

Pe partea dreaptă, regăsim aceleaşi butoane ca la P30 Pro: cel de power şi cele de volum. Aşadar, se pare că Huawei păstrează butoanele virtuale care controlează volumul doar pe seria Mate.

În ceea ce priveşte specificaţiile, Huawei P40 este aşteptat să vină cu noul Kirin 990 5G SoC, anunţat de compania din Shenzhen la IFA. Succesorul acestui procesor, Kirin 1020, va fi lansat probabil tot la evenimentul din Berlin, în 2020, la timp pentru a echipa seria Mate 40.

Ecranul ar urma să fie un AMOLED de 6,57 inci, cu două găuri în ecran, pentru camerele frontale, rezoluţie 2K+ şi suport pentru conţinut HDR. La capitolul camerelor, acolo unde seria actuală a strălucit, există zvonuri conform cărora Huawei ar dori să mai adauge un senzor pe lângă cei patru deja disponibili pe P30 Pro.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite