POCO F4 şi POCO X4 GT au fost lansate la nivel global. Specificaţii şi preţuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smartphone POCO F4.
Smartphone POCO F4.

POCO a anunţat lansarea globală a modelelor POCO F4 şi POCO X4 GT, telefoane inteligente dotate cu chipset-uri puternice şi preţuri de achiziţie accesibile.

POCO F4 este echipat cu chipsetul flagship Snapdragon 870, un procesor pe 7nm cu suport 5G. Dispozitivul are cea mai înaltă frecvenţă dintre toate telefoanele POCO, atingând viteze de 3.2GHz. 

Această viteză de procesare a smartphone-ului POCO F4 asigură timpi reduşi de încărcare în cazul aplicaţiilor solicitante, rularea eficientă a jocurilor cu cea mai bună grafică şi o experienţă fluidă pentru redarea paginilor web şi a celorlalte aplicaţii. 

Performanţele sunt susţinute de camera de răcire de 3,112mm2 şi de Tehnologia LiquidCool 2.0. 

POCO F4 are şi o memorie RAM flagship, LPDDR5, iar memoria ROM de tip UFS 3.1 asigură accesul mai rapid la date şi posibilitatea de a face multitasking chiar şi în timpul folosirii celor mai solicitante aplicaţii.

În acelaşi timp, POCO F4 este cel mai subţire model din portofoliul POCO. Telefonul are un ecran E4 AMOLED de 6.67 inci şi un corp ultra-redus de doar 2.76mm DotDisplay, unul dintre cele mai mici din întreaga industrie. 

Display-ul are o rată de refresh de 120Hz şi o rată de răspuns la atingere de 360Hz. Luminozitatea maximă a ecranului este de 1,300 niţi.

Difuzoarele duale, cu Dolby Atmos, oferă un sunet dinamic şi clar. 

POCO F4 este dotat cu un setup triplu de camere, iar senzorul principal de 64MP este primul al companiei care are funcţia de stabilizare a imaginii (OIS). Pe lângă principala de 64MP, există şi un senzor ultra-wide de 8MP şi unul macro de 2MP. amerele 4K sunt completate de o mulţime de funcţiiprecum Panoramic Selfie Mode, Night Mode, AI Skyscaping 4.0 şi AI Erase 2.0.

POCO F4 este dotat cu o baterie de 4,500mAh (typ), cu încărcare turbo la 67W, fiind nevoie de doar 38 de minute pentru ca telefonul să ajungă la 100% . Dispozitivul utilizează tehnologia Middle Middle Tab (MMT), o metodă de încărcare rapidă prin care curentul intră în circuit din două direcţii pentru mai multă viteză şi stabilitate, dar şi pentru a susţine performanţe înalte pe parcursul unor perioade mai lungi de timp.

POCO F4 va fi disponibil în trei variante de culoare: Night Black, Moonlight Silver, Nebula Green. De asemenea, va avea două variante de stocare: 6GB+128GB şi 8GB+256GB.

Varianta 6GB+128GB: preţ recomandat de vânzare - 399 euro, în reţeaua distribuitorilor autorizaţi.

Varianta 8GB+256GB: preţ recomandat de vânzare - 449 euro, în reţeaua distribuitorilor autorizaţi.

Smartphone POCO X4 GT

POCO X4 GT este dotat cu chipsetul MediaTek Dimensity 8100, un procesor  TSMC pe 5nm, care asigură performanţă cu un consum redus de energie cu o încălzire minimă. La acesta se adaugă: memorie RAM LPDDR5 şi ROM de tip UFS 3.1. Sistemul de răcire este bazat pe tehnologia Liquid Cool 2.0.

O premieră pentru dispozitivele POCO este introducerea ratei de afişare 20.5:9 LCD pe noul POCO X4 GT. Smartphone-ul este dotat cu primul LCD True Display din portofoliul POCO. Ajustarea temperaturii culorilor este stabilă, indiferent de condiţiile de luminozitate exterioare. POCO X4 GT vine cu îmbunătăţiri la nivel hardware, precum reducerea luminii albastre (dăunătoare ochilor) cu până la 30% . POCO X4 GT are un miliard de culori şi suport extins al gamei de culori DCI-P3.

POCO X4 GT are o baterie de 5,080mAh  cu densitate mare, care se încarcă rapid şi în siguranţă la 67W turbo. O încărcare completă la 100% durează doar 46 de minute. Cu ajutorul tehnologiei Middle Middle Tab (MMT), telefonul asigură sesiuni de gaming de peste 90 de minute, atunci când stă la încărcat doar 10 minute.

Dotat cu o cameră triplă şi difuzoare stereo Dolby Atmos, POCO X4 GT funcţionează ca o cameră 4K cu o mulţime de funcţii . Camera principală este de 64MP, iar, pe lângă ea, telefonul are un senzor ultra-wide de 8MP şi unul macro de 2MP. Camera frontală este de 16MP. Cele 19 template-uri de vlog preinstalate, precum şi funcţia Drafts oferă posibilitatea de a filma şi edita conţinutul direct de pe telefon.

POCO X4 GT va fi disponibil în trei variante de culoare: Silver, Black, Blue. De asemenea, va avea două variante de stocare: 8GB+128GB şi 8GB+256GB.

Varianta 8GB+128GB: preţ recomandat de vânzare - 379 euro, în reţeaua distribuitorilor autorizaţi.

Varianta 8GB+256GB: preţ recomandat de vânzare - 429 euro, în reţeaua distribuitorilor autorizaţi.

POCO mai oferă un serviciu pentru POCO F4 şi POCO X4 GT. Utilizatorii primesc o reparaţie gratuită a ecranului în primele 6 luni de la achiziţionare.

POCO F4 şi POCO X4 GT sunt livrate cu abonament YouTube Premium preinstalat. Clienţii pot astfel să se bucure de serviciul YouTube Premium până la două luni gratuit. 

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite