POCO a lansat POCO M4 5G, smartphone cu accent pe divertisment

0
0
POCO M4 5G
POCO M4 5G

POCO a lansat la nivel global POCO M4 5G, un smartphone care pune accent pe divertisment,  conectivitate 5G şi oferă un raport echilibrat performanţă-preţ.

Pentru o experienţă mai fluidă în timpul sesiunilor de gaming pe mobil sau livestreaming, POCO M4 5G vin cu procesorul MediaTek Dimensity 700, care asigură viteze 5G ridicate. 

Spaţiul de stocare rapid (64GB / 128GB - UFS 2.2) şi memoria RAM (4GB/ 6GB) îmbunătăţesc utilizarea prin timpi mai scurţi de instalare în cazul aplicaţiilor, transferuri mai rapide pentru fişierele mari şi sarcini de zi cu zi mai uşor de realizat.

POCO M4 5G este dotat cu un display DynamicSwitch (IPS LCD), care adaptează ratele de refresh de la 30Hz până la 90Hz, în funcţie de activitatea întreprinsă. 

Astfel, tot conţinutul afişat este la nivel optim, indiferent că este vorba de gaming, urmărirea sporturilor preferate, scris sau înregistrare video. În acelaşi timp, energia este conservată, iar telefonul poate fi folosit pentru perioade mai lungi. Ecranul de 6.58 inci este protejat de Corning Gorilla Glass.

Noul smartphone POCO vine cu o baterie de 5,000mAh, care se încarcă la 18W.

POCO M4 5G are un design tineresc şi vibrant. Iese în evidenţă datorită texturii mate, care asigură un plus de aderenţă, dar şi o rezistenţă mai bună la amprente şi zgârieturi.

Smartphone POCO M4 5G

POCO M4 5G este dotat cu un setup dublu de camere, compus din cea principală de 13MP şi un senzor de profunzime de 2MP. Telefonul aduce şi o gamă variată de algoritmi inteligenţi pentru fotografie şi videografie. Camera frontală de 5MP este potrivită pentru selfie-uri şi apeluri video.

POCO M4 5G va fio disponibil în trei variante de culoare: Power Black, Cool Blue şi POCO Yellow. Preţurile şi disponibilitatea locală vor fi anunţate în curând.

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite