POCO a lansat F3 şi X3 Pro, două telefoane smart cu Snapdragon seria 8

0
Publicat:
Ultima actualizare:
POCO X3 Pro.
POCO X3 Pro.

POCO Global a lansat astăzi, 22 februarie, POCO F3 şi noul POCO X3 Pro, terminale smartphone cu procesoare Snapdragon din seria 8, ecrane mari şi baterii pe măsură, la preţuri accesibile.

POCO F3 e dotat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 870 5G, cu un ecran E4 AMOLED DotDisplay de 6.67 inci, cu rată de refresh de 120Hz, şi cu un sistem audio Dolby Atmos.  Împreună cu un GPU Qualcomm Adreno 650, POCO F3 e potrivit pentru  pasionaţii de jocuri. Echipat cu memorie LPDDR5 RAM şi stocare UFS 3.1 pentru viteze mari de citire şi scriere de a datelor. Performanţa este îmbunătăţită prin încorporarea procesorului de 7nm şi a tehnologiei LiquidCool 1.0 Plus.

POCO F3 este dotat cu un sistem Snapdragon X55 5G Modem-RF care este compatibil cu majoritatea reţelelor globale. Dispozitivul este de asemenea compatibil cu Wi-Fi 6.

POCO F3 are o rata de răspuns a ecranului de 360Hz şi foloseşte tehnologia MEMC, care adaugă până la 60fps pentru o experienţă fluidă de vizionare a conţinutului video.

Ecranul este certificat HDR10+ şi beneficiază de tehnologiile True Display şi True Color. Materialul îmbunătăţit E4 duce luminozitatea ecranului la 1300 niti şi ajută la scăderea consumului bateriei cu 15%.

Cu o grosime de 7,8mm şi o greutate de 196 de grame, dispozitivul este uşor de utilizat şi se simte confortabil în mână. Telefonul este protejat de Corning Gorilla Glass 5 pe ambele feţe.

POCO F3 este configurat cu un setup triplu de camere AI. Modulul de pe spate este compus din: camera principală de 48MP cu rezoluţie 1.6μm 4-in-1, camera ultra-wide de 119° şi camera telemacro de 5MP, care permite autofocus de 3cm - 7 cm. Camera frontală de 20MP permite realizarea de selfie-uri Night Mode.

POCO  F3

POCO F3 este configurat cu trei microfoane şi caracteristica Audio Zoom. Atunci când se înregistrează un video, cel de-al treilea microfon de pe spate îi permite telefonului să facă ”zoom in” atât pe sunet cât şi pe imagine, captând clar secvenţe audio îndepărtate. În acelaşi timp, motorul haptic liniar pe axa X furnizează vibraţii scurte.

POCO F3 este alimentat de o baterie de 4,520mAh (typ), care poate fi încărcată rapid datorită tehnologiei Middle Middle Tab (MMT). Cu un încărcător rapid de 33W, disponibil în cutie, telefonul poate fi încărcat până la 100% în circa  52 de minute.

POCO F3 va fi disponibil în trei variante de culoare: Arctic White, Night Black şi Deep Ocean Blue. De asemenea, va fi disponibil în două variante de stocare - 6GB + 128GB şi 8GB + 256GB.

POCO F3 pret precomanda

Varianta de 6GB RAM + 128GB stocare are un preţ recomandat de vânzare de 349 euro. 

Varianta de 8GB RAM + 256GB stocare are un preţ recomandat de vânzare de 399 euro. 

Preţurile la precomandă (early bird) în imaginea de mai sus. Preţurile şi disponibilitatea la nivel local vor fi anunţate în curând.

POCO X3 Pro este echipat cu Qualcomm Snapdragon 860 şi GPU Adreno 640. Tehnologia UFS 3.1 asigură viteze rapide de scriere şi citire. Dispozitivul este dotat cu tehnologia LiquidCool 1.0 Plus – o soluţie de răcire care conţine un tub de disipare a căldurii din cupru şi multiple straturi de grafit, care împreună reduc capacitatea termică a dispozitivului.

POCO X3 Pro are un ecran FHD+ DotDisplay de 6.67 inci cu o rată de refresh de 120Hz şi o rată de răspuns de 240 Hz. Ecranul utilizează tehnologia DynamicSwitch pentru a optimiza rata de refresh a diferitelor aplicaţii. Ecranul POCO X3 Pro are protecţie îmbunătăţită, fiind dotat cu Corning Gorilla Glass 6.

Telefonul proaspăt lansat este disponibil în trei culori: Phantom Black, Frost Blue şi Metal Bronze. Spatele curbat 3D are un finisaj curcubeu care reflectă lumina din diferite unghiuri. În plus, POCO X3 Pro vine cu un senzor de amprentă lateral, uşor accesibil.

Echipat cu o baterie de 5,160mAh , POCO X3 Pro oferă o durată de utilizare de până la două zile.Tehnologia încorporată MMT şi încărcătorul de 33W garantează că dispozitivul este alimentat rapid.

Sistemul dual de difuzoare furnizează un sunet de calitate pentru streaming şi gaming..

POCO X3 Pro are un setup cvadruplu de camere pe spate format din :

  • camera principală de 48 MP cu rezoluţie 1.6μm 4-in-1.
  • cmera  ultra-wide de 119° permite realizarea de fotografii în Night Mode
  • camera macro
  • senzorul de profunzime 
POCO X3 Pro

POCO X3 Pro e disponibil în două variante de stocare - 6GB RAM + 128GB stocare şi 8GB RAM + 256GB stocare.

Varianta de 6GB + 128GB are un preţ recomandat de 249 euro. 

Varianta de  8GB + 256GB are un preţ recomandat de 299 euro. 

Preţurile şi disponibilitatea la nivel local vor fi anunţate în curând.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri