Poate cel mai util gadget finanţat pe Internet vrea să îţi facă somnul mai bun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gadgetul Sense îţi monitorizează somnul pentru a-l îmbunătăţi. FOTO Kickstarter
Gadgetul Sense îţi monitorizează somnul pentru a-l îmbunătăţi. FOTO Kickstarter

Unul dintre cele mai utile gadgeturi a debutat pe Kickstarter şi scopul său e să îţi îmbunătăţească somnul. Te urmăreşte întreaga noapte, apoi îţi arată ce te-a deranjat şi cum ai dormit.

Pe Kickstarter sunt proiecte inutile, dar finanţate (cum a fost salata de cartofi), şi sunt proiecte ca Sense, care atrag atenţia şi finanţarea prin rezolvarea pe care o aduc în vieţile noastre. Sense este gadgetul care să te ajute să dormi mai bine, scrie Playtech. James Proud, omul care a fondat Hello şi care propune Sense, avea nevoie de 100.000 de dolari pentru a aduce pe piaţă gadgetul. Acum, la peste o zi de când a debutat, Sense a strâns aproape 380.000 de dolari prin susţinerea a aproape 3.000 de oameni. Finanţarea se încheie pe 22 august.

Cum funcţionează Sense? În primul rând, funcţionează independent de tine, în timpul în care tu dormi. Îţi îmbunătăţeşte somnul prin monitorizarea temperaturii, a luminii, a umidităţii, a sunetului şi poate filtra aerul pentru a identifica particule de polen sau praf. Prin „Sleep Pill“, prinsă de perna ta, îţi sunt urmărite mişcările în timpul somnului. Mai sunt gadgeturi care fac asta, dar până acum au venit sub forma unor brăţări.

Sense comunică cu Android şi iOS prin Bluetooth, iar în aplicaţie ai toate datele de care ai nevoie pentru a avea un somn mai bun. Analiza se face pe toate datele pe care gadgetul le colectează, dar nu caută să îţi îmbunătăţească sănătatea per total, cum sunt Gear Fit de la Samsung.

Află mai multe lucruri despre acest gadget pe Playtech

gadget sense
Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite