Platforma de socializare care şi-a dublat numărul de utilizatori activi în 10 luni. Tu ai cont?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Răzvan Băltăreţu/Adevărul
Foto Răzvan Băltăreţu/Adevărul

Facebook a pierdut mulţi utilizatori din rândul adolescenţilor în ultima perioadă. Tinerii nu cred că platforma lui Zuckerberg mai este ”cool”, aşa că migrează către alte servicii.

Programele de mesagerie instant au profitat cel mai mult de scăderea de popularitate a Facebook. Directorul executiv al WhatsApp a declarat, în cadrul unei conferinţe, că platforma de socializare are acum 430 de milioane de utilizatori activi. 

În aprilie 2013, numărul persoanelor care aveau cont de WhatsApp era de 200 de milioane. Asta înseamnă că platforma de mesagerie instant şi-a dublat baza de utilizatori în mai puţin de un an. 

Şi numărul mesajelor trimise zilnic prin această aplicaţie a crescut, de la 20 de miliarde pe zi, la 50 de miliarde pe zi. 

Aplicaţiile de mesagerie instant au devenit foarte populare în ultima perioadă, iar servicii precum WhatsApp sau Snapchat dobândesc din ce în ce mai mulţi utilizatori pe zi ce trece. Chiar şi Instagram a introdus, de curând, un serviciu de mesagerie instant care le permite utilizatorilor să comunice în privat prin intermediul clipurilor video sau a pozelor. 

image
TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite