Planuri mari pentru Warzone: va fi ”singura constantă” din viitoarele jocuri Call of Duty

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Call of Duty

Warzone a avut un succes extraordinar la lansare, demonstrând că jocurile de tip battle royale sunt în continuare extrem de populare, datorită celor 30 de milioane de jucători adunaţi în doar 10 zile.

Mai mult, se pare că jocul gratuit al celor de la Infinity Ward are un viitor lung în faţă. Într-un interviu acordat GamerGen, Taylor Kurosaki, director narativ al companiei, a anunţat că Warzone va exista şi în următoarele titluri ale seriei Call of Duty, fiind ”singura constantă” a seriei.

”Warzone va fi cel care conectează toate sub-francizele diferite din Call of Duty” a spus Kurosaki, în timp ce Amos Hodge, director creativ al Raven Software, unul din studiourile care colaborează la Warzone a menţionat că acesta este un produs de sine stătător şi că va primi noi moduri de joc şi update-uri în mod regulat.

Astfel, ne putem aştepta ca, odată cu lansarea unui nou titlu din Call of Duty, să observăm şi modificări în Warzone, fie ele de ordin estetic sau chiar majore, precum schimbarea hărţii. De asemenea, jocul va fi disponibil şi pe noua generaţie de console, PlayStation 5 şi Xbox Series X.

Kurosaki şi Hodge au vorbit şi despre modurile de joc, mai exact de ce sunt atât de des implementate unele noi şi înlocuite altele: ”momentan încercăm să găsim un echilibru, să vedem care sunt principalele moduri de joc care plac utilizatorilor şi să stabilim apoi o rotaţie”. 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite