Pizza Hut vrea să livreze pizza cu ajutorul unei dube care se conduce singură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Pizza Hut via Twitter
FOTO Pizza Hut via Twitter

În cadrul conferinţei de tehnologie CES 2018, care are loc în această săptămână în SUA, la Las Vegas,  Pizza Hut a lansat o dubă autonomă dezvoltată în parteneriat cu Toyota. Vehiculul se numeşte e-Palette şi va putea chiar să gătească pizza în timp ce merge spre client, pentru a o livra cât se poate de proaspătă.

”Ne bazăm foarte mult pe dezvoltarea soluţiilor tehnologice în beneficiul clienţilor noştri”, a declarat Arnie Starrs, preşedintele Pizza Hut SUA, conform The Next Web. ”Împreună cu Toyota, ne declarăm încântaţi de acest parteneriat pentru a defini experienţa de livrare de pizza a viitorului”, a completat acesta.

Pentru a-şi perfecţiona algoritmul de livrare şi pentru a alcătui o bază de date din care să poată extrage referinţele necesare optimizării acestui proces, Pizza Hut intenţionează să-şi folosească şoferii pe post de ”cobai de laborator”, pentru a putea arunca o privire de ansamblu asupra situaţiei din teritoriu şi pentru a putea contribui la eficienţa sistemului autonom.

Toyota spune că vehicului autonom ar putea fi prezent pe străzile din Japonia, în 2020, cu ocazia organizării Jocurilor Olimpice. Testarea acestuia în Statele Unite ale Americii ar urma să aibă loc în perioada imediat următoare.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite