Philips lansează Elevation, cel mai subţire televizor al companiei, cu tehnologia Ambilight pe patru laturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
philips elevation

TP Vision anunţă lansarea Elevation, cel mai subţire televizor Philips fabricat până în prezent, cu tehnologie LED şi diagonala de 152 cm (60 inci), se arată într-un comunicat remis „Adevărul“.

Philips Elevation are o grosime a ecranului de numai 13,4 mm şi dispune de tehnologia Amblight XL pe 4 laturi şi integrarea acesteia cu sistemul de iluminare LED Philips Hue, care se sincronizează prin aplicaţia pentru mobil  „Ambilight+hue”. În plus, această aplicaţie permite sincornizarea becurilor LED Philips Hue cu orice model de televizor Philips fabricat din 2011 până în prezent.

Noua tehnologie Ambilight XL extinde virtual dimensiunile ecranului, proiectând un halo de mari dimensiuni în jurul acestuia, în care culorile sunt corelate cu cele ale imaginilor care rulează pe ecran, cu ajutorul a 94 de leduri. 

Philips Elevation oferă acces uşor la serviciile Philips Smart TV. Televizorul se livrează cu o telecomandă specială ce dispune şi de o tastatură completă pentru introducerea textului şi opţiune de pointer, ceea ce simplifică navigarea prin oferta extinsă de servicii şi aplicaţii Philips Smart TV ce includ catch-up TV, video on demand, video-conferinţă prin Skype şi social media.

Philips Elevation dispune de Wi-Fi Miracast™ şi SimplyShare, permiţând utilizatorilor streaming de conţinut de pe dispozitivele mobile pe ecranul televizorului. În completare, Wi-Fi Smart Screen permite transferul emisiei TV pe dispozitivele mobile conectate, iar caracteristica de vizionare Multi-Room permite streaming-ul continutului TV pe un alt televizor din casă conectat prin DLNA. Nu în ultimul rând, aplicaţia MyRemote permite utilizatorilor să-şi înregistreze programele preferate chiar dacă nu sunt acasă.

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite