Philips câştigă patru premii EISA pentru televizoarele OLED şi căştile Fidelio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Televizor Philips OLED+ 65OLED936.
Televizor Philips OLED+ 65OLED936.

În 2021, Philips a mai obţinut două premii EISA pentru televizoarele OLED ale companiei şi două premii pentru căşti şi soundbar-urile Philips Fidelio.

EISA este una dintre cele mai prestigioase organizaţii de jurnalişti de tech ce premiază anual cele mai inovatoare produse.

De aproape 40 de ani, Expert Imaging and Sound Association (EISA) - o comunitate de 60 de publicaţii de tech, din 29 de ţări - reprezintă cel mai mare gală independentă de premii din întreaga lume a electronicelor de larg consum. În fiecare an, juriul de experţi ESIA premiază cele mai bune produse, cele mai performante şi inovatoare tehnologii şi stilul unic de design din fiecare clasă, cu un premiu oficial EISA.

Televizorul Philips OLED+ 65OLED936 câştigă premiul EISA Home Theater TV al anului 2021-2022. Panoul OLED al televizorului şi procesorul de imagine Philips P5 dual cu inteligenta artificială oferă utilizatorului imagini de calitate cu posibilitatea de calibrare profesională. 

Sistemul de difuzoare integrate a fost conceput de specialiştii audio Bowers & Wilkins oferind o experienţă Dolby Atmos, motiv pentru care televizorul, 65OLED936 de la Philips este un pachet home theater complet.

Televizor Philips 55OLED806

Televizorul Philips 55OLED806 câştigă premiul EISA Best Buy OLED TV pentru anul 2021-2022 datorită specificaţiilor ridicate la un preţ competitiv. Televizorul 55OLED806 de la Philips beneficiază de un panel 4K HDR super şi introduce numeroase tehnologii rezervate anterior pentru modelele high-end ale companiei, inclusiv iluminare inteligentă Ambilight pe patru laturi şi tehnologie anti-burn-in. 

Acest televizor este capabil să redea HDR10+ şi Dolby Vision, iar sistemul de operare Android 10 îi permite accesul la o librărie mare de aplicaţii. Modelul din gama medie este conceput pentru gameri, pasionaţii de streaming şi iubitori de filme (aceştia din urmă beneficiază de selecţia automată a modului Filmmaker sau Home Cinema Mode).

Soundbar-ul Philips Fidelio B97 a fost apreciat de juriul EISA datorită sunetului său imersiv şi captivant, câştigând premiul EISA Home Theatre Soundbar al anului 2021-2022. O inovaţie Philips sunt difuzoarele surround care se pot ataşa la soundbar-ul principal (reîncărcând bateriile interne), iar conexiunile acoperă atât opţiunile cu fir, cât şi cele wireless, inclusiv HDMI eARC, Chromecast şi DTS Play-Fi. 

Soundbar Philips Fidelio B97

Căştile Philips Fidelio L3s câştigă aprecierea juraţilor şi premiul EISA Wireless headphones al anului. Sistemul activ de anulare a zgomotului de fundal (Active Noise Cancellation) este bazat pe un design hibrid cu microfoane duale. Frecvenţa extinsă de răspuns a difuzoarelor de 40 mm a căştilor este surprinzătoare, cu bas puternic, dar perfect controlat, distorsiuni extrem de reduse şi un echilibru tonal care nu se modifică odată cu activarea funcţiei ANC. Confortul sporit şi autonomia căştilor Fidelio L3 oferă utilizatorilor cea mai bună experienţa de utilizare pe parcursul întregii zile.

Televizorul Philips OLED806 de 55 inci este acum la vânzare în toată Europa, iar modelul OLED+ 936 de 65 inci va fi lansat oficial pe 31 august. Soundbar-ul Fidelio B97 şi căştile Fidelio L3 sunt deja disponibile.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite