Peppr, aplicaţia germană care face legătura între prostituate şi clienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prostituatele nu vor mai fi nevoite să îşi aştepte clienţii pe stradă
Prostituatele nu vor mai fi nevoite să îşi aştepte clienţii pe stradă

Aplicaţia Peppr este similară unei aplicaţii obişnuite de online-dating, însă este disponibilă numai în Germania, unde prostituţia este legală încă din 2002.

Peppr face legătura între clienţi şi prostituate, notează Time. Industria sexului în Germania este una de 15 miliarde de euro annual. Creatorul aplicaţiei susţine că vrea să revoluţioneze imaginea acestei industrii.

Peppr este descrisă drept „prima aplicaţie de mobil destinată rezervării de distracţie erotică“. Clientul spune locul în care se află, bifează că are peste 18 ani, selectează genul persoanei cu care ar vrea să-şi petreacă timpul şi alege dintr-o listă cu fotografii cu bărbaţi sau femei care fax sex pentru o sumă de bani.

Prostituatele îşi pot face gratuit conturi, iar clienţii trebuie să plătească între 5 şi 10 euro pentru a face o rezervare. Clienţii pot alege şi în funcţie de serviciile sexuale oferite sau de tipul corpului.

Pia Poppenreiter, co-fondatoarea aplicaţiei, a declarat că ideea i-a venit în timp ce se plimba printr-un cartier cu felinar roşu, noaptea. „Mă plimbam pe Oranienburger Stresse - ştiu că sună melodramatic, dar este adevărul – era frig şi am văzut bietele fete pe stradă şi m-am întrebat de ce nu există o aplicaţie. Nu este eficient ca ele să aştepte afară“, a declarat Pia, pentru un cotidian german. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite