Facebook a sabotat aplicaţia de Android ca să vadă dacă renunţi la reţea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facebook a crescut foarte mult pe platformele mobile, mai ales pe Android, dar compania a vrut să testeze loialitatea utilizatorilor, sabotând aplicaţia.

Facebook a testat cât de devotaţi sunt utilizatorii săi printr-un experiment care avea toate şansele să nu ajungă vreodată în ochii publicului larg. În trecut, a testat impactul emoţional pe care îl au mesajele pe care le vezi în News Feed, iar acum a sabotat intenţionat aplicaţia de Android pentru a vedea dacă oamenii revin pe reţea. Cei mai mulţi au revenit.

Playtech scrie că, într-un raport publicat de The Information, se confirmă că Facebook şi-a sabotat aplicaţia de Android pentru ca aceasta să nu mai funcţioneze pe o perioadă limitată de timp sau să afişeze diverse erori de funcţionare. Nu se ştie sigur dacă a fost un caz izolat sau s-a petrecut de mai multe ori.

O sursă citată de publicaţie susţine că erorile din aplicaţie nu a oprit utilizatorii de Facebook să acceseze reţeaua prin altceva, cum ar fi un browser mobil. Mai mult, cei de la Facebook au mai aflat un lucru: ei au văzut că oamenii preferă Facebook, chiar dacă nu îl pot accesa prin aplicaţia dedicată, luând astfel în calcul că dacă Google le-ar putea face probleme, n-ar pierde utilizatori.

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite