PC Garage lansează o campanie pentru PC-urile şi laptopurile de gaming de la Lenovo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gaming Days PC Garage

PC Garage anunţă o campanie dedicată exclusiv pasionaţilor de jocuri aflaţi în căutarea unui nou laptop sau PC de gaming. Astfel, în perioada 4 - 6 februarie, PC Garage oferă extra reduceri la peste 40 de laptopuri şi peste 10 sisteme de gaming Leneovo, ca parte a campaniei Lenovo Gaming Days.

Ţinând cont de toate cerinţele şi toate tipurile de “buzunare”, oferta include o gamă completă cu preţuri cuprinse între 2.564 Lei şi 10.529 Lei, în funcţie de diagonala ecranului şi a dotărilor.

Reducerea de preţ oferită se aplică chiar şi produselor ce au deja o promoţie activă, acestea fiind semnalizate prin menţiunea “Extra reducere”.

Discount-ul suplimentar se aplică în funcţie de model, după cum urmează:

  • Orice laptop Lenovo Y740 - 10% discount suplimentar;
  • Orice laptop Lenovo L340 - 5% discount suplimentar;
  • Orice laptop Lenovo Y7000 - 5% discount suplimentar;
  • Orice laptop Lenovo Y540 - 5% discount suplimentar;
  • Orice sistem gaming Lenovo - 5% discount suplimentar.

Pentru cei care vor un upgrade acasă, PC Garage pune la dispoziţie 10 sisteme desktop Lenovo, ce beneficiază de aceeaşi promoţie, ce aplică în coş o reducere suplimentară de 5%. Şi acestea au preţuri ce variază în intervalul 3.324 Lei şi 6.554 Lei, oferindu-vă flexibilitatea de a alege sistemul dorit.

În cee ce priveşte modalităţile de plată, PC Garage oferă şi plata prin card de credit, până la 12 rate fără dobândă prin BRD Finance. Campania este valabilă în limita stocului disponibil, până la data de 6 Februarie.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite