PC Garage lansează campania „Back to School 2020”, cu reduceri la produsele utile profesorilor şi elevilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PC Garage a dat startul la o nouă campanie din seria „Back to School”, unde timp de 34 de zile vor oferi cadouri şi reduceri la toate gamele de produse ce au legătură cu întoarcerea elevilor/profesorilor la şcoală.

PC-urile, laptopurile, telefoanele mobile şi conexiunea la Internet nu mai reprezintă demult elemente de lux, ele fiind rechizitele celor mici şi instrumentele de lucru ale celor mari. Pentru a veni în ajutorul celor care nu doresc ca după vacanţă să se întoarcă la activitatea obişnuită nepregătiţi, PC Garage dă startul campaniei „Back to School”, cu desfăşurare în perioada 17 August – 20 Septembrie.

Campania se axează pe şcoală şi pe nevoile acesteia, derulându-se pe baza unui orar predefinit. Astfel, fiecare săptămână va avea propriile sale promoţii, în care vor fi incluse, printre altele, PC-uri multifuncţionale, sisteme portabile, smartphone-uri, periferice de toate felurile şi aproape toate categoriile de produse care ar putea contribui la procesul de învăţare şi comunicarea dintre profesor şi elev.

De exemplu, în săptămâna aceasta, sunt oferite preţuri reduse şi cadouri pentru sisteme office, monitoare, scaune, birouri şi multe altele. Totodată, vor exista şi câteva produse speciale, puse în vânzare la preţuri de achiziţie atractive pentru utilizatori. Printre acestea, se numără:

  • Sistem PC Complet Scoala Online Starter(2.279,99 RON), echipat cu procesor AMD Ryzen 3, 16GB memorie RAM şi SSD de 480GB, livrat împreună cu monitor, mouse, tastatură, căşti cu microfon şi camera web şi oferit la un preţ cu discount, plus mouse pad cadou;
  • Sistem Office Start Essential(1.648,99 RON), echipat cu procesor AMD Ryzen 3 3200G, 16GB memorie RAM si SSD de 480GB;
  • NAS Qnap TS-230, prevăzut cu 2 locaşuri de 3.5”, procesor quad-core la 1.4GHz şi 2GB memorie RAM, oferit cu o reducere de 150 RON;
  • Monitor LED DELL SE2419HR, cu panou IPS de 23.8”, oferit la un preţ cu 22% mai mic decât cel standard;
  • SSD-uri Kingston A2000 pe interfaţă PCI-Express x4, la preţuri de achiziţie cu până la 34% mai mici;
  • Smartphone Xiaomi Redmi 9A, ediţia 2020, cu procesor octa-core şi ecran IPS de 6.53”, la 399 RON.

Pentru lista completă şi pentru alte informaţii, puteţi accesa pagina web oficială a campaniei „Back to School 2020”.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite