Orange oferă posibilitatea de a plăti taxiul prin SMS pe iPhone şi Android

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orange şi Fly Taxi au lansat aplicaţia care permite plata prin SMS a călătoriei cu taxiul. Aplicaţia este disponibilă pentru cei cu Android sau iPhone.

Aplicaţia Fly Taxi oferă utilizatorilor posibilitatea să comande direct un taxi, menţionând adresa de plecare şi destinaţia călătoriei. După ce au fost stabilite aceste date, aplicaţia calculează automat care este preţul călătoriei, afişează indicativul maşinii şi cere confirmarea clientului pentru a realiza plata direct cu telefonul. Ulterior clienţii primesc prin SMS confirmarea plăţii.

Pot să folosească aplicaţia atât cei care au abonament, cât şi cei care utilizează cartele preplătite. Suma de plată se va regăsi pe factura de servicii - pentru clienţii cu abonament - şi este retrasă din creditul cartelei pentru ceilalţi. Aplicaţia contorizează timpul rămas până la sosirea taxiului şi atenţionează clientul cu un minut înainte şi în momentul sosirii.

Comenzile şi plata cu telefonul mobil se pot face de oriunde din lume, urmând ca preluarea clientului să aibă loc la aeroportul Henri Coandă din Bucureşti, unde şoferul taxiului îl va aştepta cu o pancartă pe care scrie numele clientului. De asemenea, aplicaţia permite comandarea şi plata unui taxi în avans şi programarea zilei şi orei de sosire.

„Anul trecut am oferit clienţilor noştri servicii de plată prin SMS a rovinietei, a parcării, a accesului la metrou şi a călătoriilor pentru transportul urban în mai multe oraşe. Continuăm acest proces cu plata călătoriei cu taxiul prin aplicaţia Fly Taxi“, a declarat Gabriela Voinea, reprezentant Orange România.

Serviciile de taxi Fly sunt disponibile pentru clienţii din Bucureşti. Serviciul a fost dezvoltat în parteneriat cu Fly Taxi, Netopia MobilPay şi dezvoltatorul de aplicaţii Cronos Mobile. Aplicaţia este gratuită în App Store şi Play Store, în funcţie de smartphone-ul deţinut.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite