Oppo a prezentat conceptul unui telefon care se poate plia de trei ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a prezentat în acest an telefonul care se poate rula, Find X 2021, Oppo a venit astăzi cu un nou concept inedit, un telefon „pe secţiuni”, care se poate plia de trei ori.

Realizat în colaborare cu studioul de design japonez Nendo, telefonul concept are trei balamale diferite, care îi permit să atingă astfel 7 mărimi diferite. Cele două companii spun că ideea din spatele acestui gadget ar fi ca acesta să ofere oamenilor mai multe funcţionalităţi, prin schimbarea dimensiunii sale.

Denumit Oppo Slide Phone, telefonul are dimensiunea de 54 x 86mm, conform Nendo, şi diferitele „forme” ale telefonului pot fi activate doar cu ajutorul degetului mare. Prima secţiune arată ceasul, istoricul apelurilor sau notificări, având o dimensiune de 40mm, în timp ce a doua, la 80mm, poate fi folosită pentru activarea camerei de selfie.

Imagine indisponibilă

În fine, „forma finală” are 7 inci şi dezvăluie un telefon care seamănă mai mult cu o telecomandă. Nendo spune că în această formă telefonul va putea fi folosit ca un controller sau pentru multitasking. De asemenea, înăuntrul telefonului se află şi un stylus.

Imagine indisponibilă

Bineînţeles, un astfel de telefon este departe de a fi realizat, şi există posibilitatea ca ceva asemănător să nu apară vreodată, însă este un nou concept interesant explorat de Oppo. De altfel, aceştia nu se află la prima colaborare cu Nendo, cele două companii prezentând anterior un concept al unor căşti True Wireless, în care căştile pot fi lipite una de alta, pentru a avea o formă cât mai compactă. Acestea pot fi împerecheate şi cu un speaker inteligent dedicat, care le poate încărca şi transmite muzica din ele în acelaşi timp.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite