OnePlus anunţă un al treilea telefon din seria OnePlus 9. Detalii despre Warp Charge 50 Wireless şi Warp Charge 65T

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Un al treilea telefon din viitoarea serie OnePlus 9 a fost confirmat de CEO-ul companiei, Pete Lau, într-un interviu acordat News18, un site din India.

Anunţul, care vine cu câteva zile înainte ca OnePlus 9 şi 9 Pro să fie prezentate oficial, pe 23 martie, confirmă zvonurile conform cărora OnePlus ar anunţa şi un telefon mai puţin costisitor pe lângă noile sale flagship-uri. Până în prezent, însă, telefonul este confirmat doar pentru piaţa din India.

Încărcarea rapidă a fost implementată pe dispozitivele OnePlus din 2016, odată cu apariţia OnePlus 3.

Începând de la OnePlus 6T McLaren Edition, compania a adoptat numele Warp Charge, oferind în acelaşi timp viteze de încărcare superioare. Modelul OnePlus 8T, cu un design al bateriei cu două celule, permite o încărcare completă a bateriei în 39 de minute.

Cu Warp Charge 50 Wireless şi Warp Charge 65T, OnePlus Seria 9 va oferi cea mai rapidă încărcare prin cablu şi wireless de până acum.

OnePlus 8 Pro dispune de prima soluţie de încărcare fără fir a OnePlus - Warp Charge 30 Wireless. De atunci, soluţia de încărcare prin cablu a progresat până la o rată de încărcare de 65W. Cu OnePlus 9 Pro, diferenţa dintre încărcarea prin fir şi cea wireless este din nou redusă, întrucât opţiunea wireless ajunge la viteza de încărcare de 50W, superioară vitezei de 30W disponibilă pe modelul OnePlus 8 Pro.

smartphone OnePlus incarcare wireless

Încărcarea wireless pe OnePlus 9 Pro de la 1% la 100% are loc în doar 43 de minute.

Folosind configuraţia cu două celule, cele două baterii sunt alimentate la 25W fiecare. De asemenea, a fost optimizat întregul lanţ de componente, cum ar fi bobinele şi circuitele integrate de încărcare.

Seria OnePlus 9 aduce mai multe inovaţii pentru gestioarea căldurii:

  • Designul bateriei duble a OnePlus 9 Pro are o rezistenţă internă mai redusă, ceea ce înseamnă că va produce mai puţină căldură în timpul încărcării.
  • Grosimea bobinelor din interiorul telefonului a crescut cu 10% faţă de modelul 8 Pro.
  • OnePlus 9 Pro este conceput pentru a avea performanţe de răcire mai bune decât generaţia anterioară de spartphone-uri, cu o cameră de vapori mai mare, folie de cupru mai groasă şi grafit care ajută la menţinerea telefonului mai rece în timpul sesiunilor de gaming care au loc în timpul încărcării rapide.

Caracteristici importante ale încărcătorului Warp Charge 50 Wireless:

  • Încărcătorul wireless este acum echipat cu două bobine - una în partea superioară şi una în partea inferioară - astfel încât utilizatorii să poată alege între încărcarea verticală sau orizontală. Această schimbare permite acum încărcarea wireless în timpul vizionării de videoclipuri.
  • Noul încărcător foloseşte un design de cablu detaşabil, astfel încât acum utilizatorii pot conecta cablul roşu al încărcătorului Warp Charge 65 - care este încă inclus în cutie - sau pot utiliza alte încărcătoare USB-PD terţe pentru a realiza o încărcare la viteză de până la 50 W.
  • Nnoul încărcător oferă modul ”bedtime”. Acesta poate fi activat din meniul de setări pentru a programa orele de dormit (de exemplu, între orele 23:00 şi 07:00), oferind o experienţă de încărcare mai liniştită în timpul somnului.

În timp ce OnePlus 8T se încarcă de la 1% la 100% în 39 de minute cu Warp Charge 65, OnePlus 9 şi 9 Pro necesită doar 29 de minute pentru a se încărca de la 1% la 100% cu Warp Charge 65T, acesta fiind unul dintre cele mai rapide soluţii de încărcare cu cablu din lume.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite