„Ok, Google“, comandă universală pentru dispozitivele cu Android?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Google vrea să pună stăpânire pe toate căutările de pe mobil FOTO Răzvan Băltăreţu
Google vrea să pună stăpânire pe toate căutările de pe mobil FOTO Răzvan Băltăreţu

Motorola Moto X, vârful de gamă creat de Motorola în parteneriat cu Google dispune de o funcţie foarte interesantă. Acea funcţie ar putea deveni standard pentru terminalele cu Android, potrivit TechRadar.

Moto X îşi ascultă mereu utilizatorii şi reacţionează numai la vocea lor. Cei de la Android Police susţin că funcţia „Ok, Google“ ar putea ajunge un standard pe telefonaele cu Android.

Utilizatorii ar putea astfel să partajeze fotografii sau să răspundă la email-uri cu ajutorul acestei comenzi. Dezvoltarea este încă în stadiu incipient şi tehnologia ar putea să apară, la început, numai pe dispozitivele Nexus şi pe terminalele de top, versiunea Google Play Edition.

În afară de asta, Google ar pregăti şi o schimbare de interfaţă pentru versiunea viitoare a sistemului său de operare pentru smartphone-uri.

Astfel, butonul de Home ar fi înlocuit cu un buton Google. Apăsarea acestuia ar iniţia o căutare, indiferent de ce făcea utilizatorul înainte să îl apese.

Cei de la Android Police au făcut şi o serie de imagini pentru a ilustra cum ar putea arăta posibila funcţia de pe terminalele cu Android. 

image
Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri