O serie de smartphone-uri HTC mai vechi vor primi noua interfaţă Sense 5

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HTC a anunţat că va updata HTC One X, HTC One X+, HTC One S şi HTC Butterfly în lunile următoare, iar dispozitivele vor fi asemănătoare cu ultima lansare a taiwanezilor, HTC One.

Într-un post pe Facebook, HTC a anunţat aceste actualizări, dar nu a menţionat la ce se referă mai exact. De asemenea, nu a dat o dată exactă, dovadă că a învăţat din experienţele altor producători care au promis şi nu au livrat la timp.

Potrivit informaţiilor Android Police, HTC va livra utilizatorilor telefoanelor cu Android de generaţie trecută noua sa interfaţă, Sense 5, lansată doar pentru One momentan. Aceasta va veni şi cu opţiunile sale noi, cum ar fi Blink Feed.

Blink Feed este noul ecran de start al HTC, care conţine mai multe ferestre personalizate cu informaţii sociale sau tot felul de widget-uri care nu consumă mult, dar ne oferă cantitatea minimă de informaţii pe care ni le dorim.

BlinkFeed este un proiect creat de HTC împreună cu Mobiles Republic. Aici, într-o dispunere asemănătoare Flipboard, sunt aduse ştiri din diverse surse cu care HTC deja a anunţat acorduri: Engadget, Huffington Post, CNet, ESPN, etc., şi sunt aduse actualizările din Facebook, Twitter şi alte reţele sociale. Sunt peste 1.400 de parteneri, anunţă HTC. Sense 5, care vine pe HTC One şi este noua interfaţă de la HTC, are un design modern, mai curat şi mai simplu de urmărit

De asemenea, utilizatorii vor avea şi fonturi noi, iar iconiţele şi aplicaţiile vor avea alt aspect.

Cu toate acestea, cei care sperau la un update mai important pentru telefoanele de generaţie veche, dar încă fabricate, nu trebuie să spere. Partea interesantă a lui HTC One, camera de 4 ultrapixeli, va rămâne rezervată doar celui mai nou model. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite