O aplicaţie românească de învăţat limbi străine a fost premiată de Google

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mondly kids

MondlyKids, aplicaţia de învăţat limbi străine pentru copii creată de startup-ul Mondly din Braşov, a fost inclusă în luna decembrie în topul celor mai bune aplicaţii Android pentru copii din lume.

Distincţia a fost oferită de Google Play şi a dus la includerea aplicaţiei într-o secţiune dedicată celor mai bune aplicaţii în unele dintre cele mai mari regiuni şi ţări din lume precum Germania, Spania, Franţa, Italia, Turcia, Rusia, Brazilia, Mexic, Indonezia, Orientul Mijlociu şi Nordul Africii, Asia de Sud-Est, America Latină şi Caraibe.

Lansată în mai 2017, aplicaţia MondlyKids le permite copiilor între 5 şi 12 ani să înveţe, într-un mod distractiv, 33 de limbi străine. MondlyKids este o aplicaţie ideală pentru copiii de grădiniţă, preşcolari şi şcolari aflaţi în primii ani de şcoală. Copiii care folosesc aplicaţia MondlyKids învaţă limbile străine prin lecţii despre animale, fructe, culori, numere, mâncăruri şi diverse părţi ale corpului. Poţi viziona un video cu modul de funcţionare al aplicaţiei AICI.

MondlyKids funcţionează ca un fel de profesor privat de limbi străine pentru copii. Aplicaţia conţine, printre altele, câteva sute de cuvinte cu ilustraţii şi sunete, lecţii zilnice gratuite, aproape 100 de fraze uşor de învăţat,  teste săptămânale, precum şi diverse tipuri de exerciţii, pentru scris, ascultat şi citit. Totodată, Mondly for Kids include animaţii şi un instrument care îi face pe cei mici să iubească gramatica.

MondlyKids, o aplicaţie şi pentru părinţi

MondlyKids le permite părinţilor să se implice în procesele de învăţare ale copiilor lor. Părinţii au acces, în cadrul MondlyKids, la o secţiune specială de statistici, unde pot analiza cât de repede învaţă cei mici.

Aplicaţia MondlyKids a fost descărcată, până în prezent, de peste 100.000 de ori şi are un rating de 4,4 stele (dintr-un total de 5) pe Google Play, în urma voturilor primite de la aproape 1.500 de clienţi.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite