Musk spune că nu va exista libertate absolută de exprimare peTwitter. Va fi format un consiliu de moderare a conținutului

0
0

Pe rețeaua de socializare Twitter va apărea un consiliu care va modera conținutul, a anunțat vineri Elon Musk, care a achiziționat recent rețeaua de socializare.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

"Twitter va forma un consiliu de moderare a conținutului cu o mare varietate de opinii. Până la convocarea acestui consiliu, nu se vor lua decizii majore cu privire la conținut sau restabilirea conturilor [interzise]", a scris omul de afaceri pe pagina sa de socializare.

Musk a scris anterior că Twitter ar trebui să fie un forum onest pentru numărul maxim de persoane cu o mare varietate de convingeri, a comentat omul de afaceri joi despre achiziția companiei cu sintagma „pasăre în libertate”. 

La rândul său, Bloomberg  a transmis că Twitter intenționează să anuleze blocarea permanentă a conturilor. Vineri, contul cântărețului american Kanye West a fost deblocat, contul fostului președinte american Donald Trump urmează să fie deblocat pe 31 octombrie. 

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri