MSI a prezentat prima sa serie de laptop-uri de business şi un nou logo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MSI a anunţat ieri, 3 august, în timpul primului său Summit Virtual, debutul pe piaţa de business cu o nouă linie de laptopuri performante.

Noua serie „Business and Productivity” este orientată către clienţii de business şi întreprinderi. Noul laptop de business din seria „Summit” este unul dintre primele laptopuri echipate cu procesorul recent anunţat Intel din generaţia a 11 a, fiind potrivit tendinţelor în creştere de lucru de la distanţă cauzate de COVID-19.

Derek Chen, Global Sales & Marketing Director divizia MSI Notebook a dezvăluit trei noi game echipate cu cele mai moderne tehnologii şi care fac parte din noua serie Business and Productivity. „Summit”, „Prestige” şi „Modern” - toate oferă performanţe de top asigurate de noile procesoare Intel din generaţia a 11 a, productivitate, performanţă şi eficienţă, fiind optimizate pentru utilizatorii de business şi companii.

Henri Chen, Chief Design Officer divizia MSI Notebook, a împărtăşit şi inspiraţia din spatele noului logo de business al MSI care întruchipează acelaşi spirit de performanţă robustă precum designul precedent, fiind updatat cu linii mai clare, drepte şi personaje care reprezintă stilul minimalist al noii linii de dispozitive. Deoarece MSI este cunoscut pentru detalii exacte, Chen a împărtăşit faptul că noul logo este calculat cu exactitate şi proiectat sub „Numărul Fibonacci”, aducând un omagiu viziunii MSI, „de a produce cele mai bune laptopuri premium din industrie”.

Imagine indisponibilă

Evenimentul a examinat şi nevoile şi cerinţele în schimbare ale forţei de tele-muncă aflată în creştere. Executivi de la marile companii şi-au împărtăşit online susţinerea cu privire la cât de vital este un laptop excelent pentru a obţine succesul în faţa noilor provocări ce vin odată cu munca de acasă, în timpul pandemiei.

„Este important să ai securitate la nivel enterprise. Protejarea IP-ului este o prioritate uriaşă”, a declarat Oi-Masahiro, General Manager al diviziei Canon IT Products Sales.

Anita Feng, Account Manager la Microsoft Taiwan, a subliniat că ceea ce are nevoie de la un laptop este „O durată lungă de viaţă a bateriei, suport pentru orele de lucru lungi, ecran tactil pentru o experienţă mai bună de utilizare şi o cameră web excelentă pentru conferinţe.”

Întreaga gamă de laptopuri de business MSI a fost proiectată pentru a se potrivi nevoilor utilizatorilor profesionişti şi companiilor, eliminând o serie de minusuri des întâlnite. De exemplu, portabilitatea şi performanţa sunt îmbunătăţite cu cele mai recente procesoare Intel din generaţia a 11 a şi Intel iRIS Xe, cea mai puternică grafică Intel integrată de până acum. Ambele sunt integrate în şasiul subţire din aluminiu al gamei Summit, cu durabilitate la standarde militare. TPM 2.0 oferă securitate sporită pentru a asigura confidenţialitatea datelor importante.

Gama Summit are două modele. Summit B combină peste 10 ore de funcţionare a bateriei, pentru o zi întreagă de lucru, cu un design ultra-portabil. Summit E oferă o gamă largă de variante privind plăcile grafice dedicate şi include o cameră cu infraroşu care suportă recunoaşterea facială a Windows Hello.

Noua gamă Summit oferă, de asemenea, funcţii prietenoase de lucru de la distanţă, cum ar fi un ecran tactil care acceptă multi-touch şi o funcţie exclusivă de „anulare a zgomotului AI”, care poate elimina zgomotul de fundal şi ajuta la organizarea de video conferinţe de calitate.

Imagine indisponibilă

În cadrul evenimentului au fost prezentate şi deja ilustrele laptopuri din seria Prestige şi Modern. Aceste laptopuri au fost actualizate cu noul logo şi revigorate cu culori captivante, cochete. Cu un design performant şi elegant, seriile Prestige şi Modern sunt concepute pentru utilizarea de zi cu zi, combinând versatilitatea cu funcţionalitatea şi performanţa ridicată.

A fost dezvăluit şi noul Prestige 14 Evo, unul dintre primele laptopuri certificate pe platforma Intel Evo, echipat cu procesoare din generaţia a 11 a. „Performanţele sale robuste, funcţia de pornire instantanee, viteza crescută de reacţie şi viaţa lungă a bateriei ajută la atingerea unui nivel avansat de eficienţă şi a unei mobilităţi mai bune.”

Surpriza de la sfârşitul evenimentului a fost o privire asupra viitorului MSI Summit E13 Flip, echipat cu un ecran care se roteşte la 360 de grade. Acesta combină utilitatea unui laptop cu confortul unei tablete pentru a se adapta variatelor moduri în care lucrează utilizatorii. 


 

Imagine indisponibilă

Spre sfârşitul evenimentului, MSI a arătat cum se conectează cu angajaţii săi din 120 de ţări din întreaga lume. Laptopurile MSI din seria „Business and Productivity”vor fi disponibile începând din octombrie 2020.

Evenimentul este disponibil spre vizionare pe Youtube.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite