Motorola se chinuie să vândă Moto X, dar lansează un nou telefon, Moto G

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motorola Moto G este noul smartphone al americanilor deţinuţi de Google, care va fi lansat în această seară. Specificaţiile sale au ajuns deja pe internet, în timp ce modelul mai bun, Moto X, dezamăgeşte la vânzări.

Primele informaţii despre Moto G au apărut pe site-ul retailerului german Phone House. 

Telefonul are un ecran de 4,5 inci, un ecran cu rezoluţie 1280x720 de pixeli şi un procesor quad core la 1,2 Ghz. Are doar 1 GB de RAM şi 8 GB capacitate de stocare.

Deşi caracteristicile nu sunt chiar atât de rele, dezamăgeşte camera de 5 megapixeli şi camera frontală de 1,3 megapixeli.

Preţul este unul rezonabil. 179 de dolari pentru varianta de 8 GB şi 199 de dolari pentru varianta cu 16 GB. Terminalul are sistem de operare Android 4.3 Jelly Bean, iar din ianuarie va putea fi updatat la Android 4.4 Kit Kat. 

motorola moto g

Moto X dezamăgeşte

Moto X a fost aşteptat cu mare nerăbdare. Era primul telefon lansat de Motorola după ce a fost achiziţionată de către Google. Dar a fost un telefon revoluţionar? Probabil că nu. A avut o altă abordare faţă. Caracteristicile nu erau cele mai bune de pe piaţă, dar se putea personaliza uşor, cel puţin pe piaţa americană.

Cu toate acestea, primele cifre de vânzări nu arată foarte bine şi e una dintre cele mai scumpe telefoane dezvoltate de Google. Nu pentru client, ci pentru gigantul online. Potrivit Strategy Analytics, Motorola a vândut doar 500.000 de unităţi de la prezentarea din august. Samsung Galaxy S4 a fost vândut în 10 milioane de unităţi în prima lună după ce a fost lansat în aprilie.
 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite