Motorola sărbătoreşte a zecea generaţie din gamă moto g

0
Publicat:
Ultima actualizare:
moto g a ajuns la a zecea generaţie.
moto g a ajuns la a zecea generaţie.

Motorola sărbătoreşte 10 generaţii de moto g în aprilie 2021, gamă de telefoane, populară atât în rândul clienţilor, cât şi a specialiştilor şi pasionaţilor de tehnologie.

Gamă moto g a fost lansată în 2013 şi de atunci, cu fiecare nouă generaţie de telefoane, a menţinut un standard ridicat pentru specificaţiile tehnice, reprezentând o alegere bună prin raportul calitate-preţ. 

Puncte cheie în istoria gamei moto g:

● moto g – apărut în 2013, a utilizat primul procesor quad core cu 1GB memorie RAM, la un preţ mediu.

● moto g2 – avea un sunet stereo puternic şi un afişaj mai mare de 5,0  inci. moto g2 a oferit carcase color Motorola.

● moto g3 – lansat în 2015 a fost rezistent la apă şi a fost dotat cu o cameră rapidă. Dispozitivul dispunea de 2 GB RAM şi TurboPower pentru încărcare rapidă.

● moto g4 - cu acest model Motorola a introdus conceptul de „familie de telefoane” în 2016. moto g4 a fost primul dispozitiv care a adus un senzor de amprentă digitală, focalizare laser şi cameră cu focalizare automată cu detecţie de fază (PDAF), pe un dispozitiv din clasa medie.

● moto g5 – moto g5 lansat în 2017 avea un design cu finisaj metalic şi a introdus un sistem cu cameră duală şi un sistem de focalizare rapidă.

● moto g6 - lansat în 2018 avea un spate din sticlă 3D 2018 moto, un ecran mare şi era echipat cu o baterie de 3.200 mAh.

● moto g7 - în 2019, gama moto g 7 a adus un display cu notch, zoom , stabilizare optică pentru camera principală şi, pentru prima dată, un sistem de încărcare de 27W. 

● moto g8 - într-o lume aflată într-o continuă schimbare poate fi greu să fii la curent cu cele mai recente inovaţii, dar Motorola îşi respectă misiunea de a democratiza accesul la inovaţii şi oferă utilizatorilor posibilitatea să deţină cea mai recentă tehnologie la preţuri avantajoase. Astfel, în 2019, când a fost lansată familia moto g8, dispozitivele erau echipate cu sistem de camere quad-pixel, sunet remarcabil şi o durată de viaţă a bateriei de 5.000 mAh.

● moto g9 –a adus un sistem de camere quad şi o baterie de 6.000 mAh, cea mai mare baterie de pe un dispozitiv Motorola de până atunci.

● moto g100 – primul dispozitiv din această familie cu un procesor Qualcomm Snapdragon din seria 8, moto g100 este pregătit pentru experienţa 5G şi oferă performanţe la nivel emblematic.Telefonul este compatibil cu noua platformă Ready For Motorola, care este concepută pentru a extinde potenţialul telefonului prin jocuri de , apeluri video actualizate şi multi-tasking.

Motorola a revoluţionat industria smartphone-urilor prin dezvoltarea segmentului de telefoane mid-range, cu specificaţii tehnice ridicate şi preţuri accesibile.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite