Motorola Razr primeşte actualizare la Android 10. Ce poţi face acum de pe ecranul Quick View

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actualizarea Motorola Razr la Android 10 îmbunătăţeşte în mod semnificativ funcţionalitatea afişajului ecranului Quick View, fară a se restrânge la acesta.

Înainte de a vorbi de actualizare, să amintim pe scurt specificaţiile Motorola Razr: când telefonul e pliat, ecranul G-OLED are o diagonală de 2,7 inci, iar deschis ajunge la dimensiunea de 6,2 inci, cu un format de 21:9, pe care îl regăsim pe majoritatea dispozitivelor Motorola.

Razr are un procesor Snapdragon 710 pe 10 nm, cu opt nuclee, o placă grafică Adreno 616, 6GB de memorie RAM şi stocare de 128GB.

După actualizare, Razr permite accesarea contactelor fără a deschide telefonul, printr-un simplu gest de swipe spre stânga, pe afişajul Quick View. În plus, acum poţi să citeşti şi să răspunzi la mesaje cu ajutorul noului Smart Replay sau a tastaturii Quick View.

Imagine indisponibilă

Motorola a extins funcţiile camerei Quick View pentru a putea a face selfie-uri în mai multe moduri, atunci când dispozitivul are clapeta închisă. Group Selfie, Portret Mode, Spot Color şi altele, acum toate sunt disponibile odată cu actualizarea Razr la Android 10. Accesarea camerei se face printr-un simplu swipe. Când Motorola Razr are clapeta închisă şi este deblocat, atunci camera se deschide rapid prin swipe spre dreapta sau activând funcţia Quick Capture printr-o răsucire a încheieturii.

Imagine indisponibilă

Cu Android 10 pe Razr se poate accesa din ecranul Quick View navigarea turn-by-turn de pe Google Maps, dar şi playerele de muzică, cum ar fi Spotify sau YouTube Music. 

Android 10 este disponibil pentru actualizare pe Motorola Razr începând din 12 mai, în Statele Unite ale Americii.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite