Motorola Mobility a fost desemnată „Furnizorul de soluţii de securitate mobilă al anului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motorola premiată de Mobile Breakthrough.
Motorola premiată de Mobile Breakthrough.

Mobile Breakthrough a anunţat că Motorola Mobility, o companiel Lenovo, a fost desemnată „Furnizorul de soluţii de securitate mobilă al anului”, în cadrul celui de-al cincilea program anual Mobile Breakthrough Awards.

Mobile Breakthrough este o organizaţie independentă  care recunoaşte meritele companiilor, tehnologiilor şi produsele de top de pe piaţa globală de comunicaţii mobile şi wireless.

 Securitatea este o caracteristica aflată în centrul ciclului de viaţă al tuturor produselor Motorola.  Având în vedere creşterea ameninţărilor mobile care continuă să se propage şi feedback-ul direct al clienţilor, ca factor cheie pentru companie, Motorola a introdus ThinkShield pentru smartphones. 

Prin această extensie a portofoliului ThinkShield de la Lenovo, Motorola oferă clienţilor o protecţie profesională, integrată 360 °, începând cu funcţii de securitate încorporate, continuând cu hardware şi un sistem de operare curat şi oferind servicii avansate de securitate şi gestionare prin soluţii opţionale bazate pe inteligenţă artificială, cum ar fi Moto Threat Defense by Zimperium şi moto OEM config.

Misiunea premiilor anuale Mobile Breakthrough Awards este de a onora excelenţa şi de a recunoaşte inovaţia, munca grea şi succesul într-o gamă largă de categorii din domeniul tehnologiei mobile şi wireless, inclusiv Cloud Computing, Mobile Management, Wireless şi Broadband, Mobile Analytics, IoT,  Smart City şi multe altele. Mai mult, toate nominalizările au fost evaluate de un grup independent de experţi din industria wireless.

James Johnson, director general, Mobile Breakthrough a declarat: „Smartphone-urile se află în centrul vieţii noastre comerciale şi personale şi atât companiile, cât şi persoanele fizice au nevoie de o securitate suplimentară pentru dispozitivele lor, care să fie capabilă să le protejeze datele sensibile şi să ţină în frâu ameninţările online. Acest lucru este şi mai mult o prioritate pentru noi, deoarece telefoanele noastre sunt, deseori, utilizate în medii de lucru remote”.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite