Motorola lansează Moto G 9 Plus, la pachet cu căşti earbuds

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moto G 9 Plus, varianta blush gold.
Moto G 9 Plus, varianta blush gold.

Motorola a lansat global azi, 15 septembrie, Moto G9 Plus, care va fi disponibil pe piaţa din România într-o ofertă specială de lansare începând cu 24 septembrie.

Moto G9 Plus va putea fi achiziţionat din magazinele Altex şi online, la preţul de 999 lei, împreună cu un set de căşti audio earbuds.

G9 Plus va fi disponibil în două variante de culoare blush gold şi navy blue.

Motobuds Charge sunt mereu pregătite pentru portabilitate şi un utilizator activ, datorită designului compact, bateriei de 2x50 mAh pentru ore întregi de muzică, activităţi de business sau conţinut media, dar şi datorită rezistenţei la apă IPX5. În plus, căştile motobuds se pot încărca direct de la dispozitivul Motorola, folosind doar 3% din bateria telefonului pentru 5 ore de conţinut audio.

Moto G9 Plus oferă un sistem de camere quad de 64MP, o baterie masivă de 5000mAh, performanţe îmbunătăţite pentru jocuri şi cel mai mare ecran de pe un telefon Moto G, 6,8 inci Max Vision FHD+.

Casti Motorola Motobuds Charge

 Camera principală a lui Moto G9 Plus are 64MP şi este dotată cu tehnologia Quad Pixel şi Night Vision, pentru a surprinde toate amintirile în orice condiţii de luminozitate. În plus, dispozitivul este echipat cu obiectivul ultrawide care surprinde realitatea exact aşa cum este văzută cu ochiul liber, cu o cameră Macro Vision pentru detalii minuscule care permite apropierea de subiect cu de 4 ori mai mult decât un obiectiv standard şi cu senzorul de adâncime care surprinde portrete cu aspect profesional.

Capabilităţile AI ale procesorului Qualcomm Snapdragon 730G încorporat în Moto G9 Plus, oferă fotografii de calitate, jocuri îmbunătăţite şi performanţe optimizate. De asemenea, are o performanţă cu 57% mai rapidă şi o eficienţă energetică îmbunătăţită cu 20%.

Ecranul lui Moto G9 Plus oferă culori reale, dar şi o luminozitate şi un contrast îmbunătăţite. G9 Plus vine cu 128 GB spaţiu de stocare pentru fotografii, filme, melodii, aplicaţii şi jocuri, şi se pot adăuga până la 512 GB folosind un card microSD.Bateria masivă de 5000 mAh a lui G9 Plus oferă două zile de autonomie cu o singură încărcare, pentru muzică timp de 147 ore, videoclipuri timp de 19 ore sau navigare pe site-uri web timp de 14 ore. În plus, încărcătorul TurboPower 30 oferă 12 ore de baterie, în mai puţin de 10 minute de încărcare.

Imagine indisponibilă

Moto G9 Plus vine cu un buton dedicat Google Assistant situat pe partea laterală a telefonului.

Moto G9 Plus are cea mai pură versiune a sistemului de operare Android OS, fără skin-uri de software neatractive sau aplicaţii dublate. De asemenea, deţine şi My UX care include toate Experienţele Moto deja cunoscute, precum şi o varietate de noi caracteristici personalizabile. Cu My UX, utilizatorii îşi pot crea propriile teme ale dispozitivului alegând dintre fonturi, culori, pictograme şi animaţii ale senzorului de amprentă, astfel încât telefonul să fie unic.

   

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite