Motorola lansează în România moto g30

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motorola moto g30

La o săptămână după anunţarea dispozitivului în Europa, Motorola lansează în România moto g30, smartphone cu cu ecran IPS de 6,5 inci, rezoluţie 720 x 1600 p şi baterie de 5000mAh.

Moto g30 vine cu un sistem de camere quad, cea principală de 64 MP foloseşte tehnologia Quad Pixel, care creşte de 4 ori sensibilitatea la lumină. Camera ultrawide are un unghi de vizualizare de 118 grade, iar camera Macro Vision aduce cadrul de 4 ori mai aproape de subiect. Senzorul de adâncime ajută la estomparea fundalului fotografiilor, iar camera frontală de 13MP a telefonului permite surprinderea unor selfieuri, atât în lumina zilei, cât şi noaptea.

Display-ul dispozitivului de 6,5 inci Max Vision HD+ vine cu o rată de reîmprospătare de 90Hz. La capitolul spaţiului de stocare, telefonul vine cu 128GB, şi oferă posibilitate de a adăuga încă 512GB printr-un card microSD. Platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 662 creşte performanţa dispozitivului, fiind ajutată de 6GB de memorie RAM.

moto g30 are încorporată tehnologia NFC pentru plăţi rapide, doar activând cardul şi ţinând telefonul lângă un POS. Tehnologia NFC permite şi partajarea către alte dispozitive a fotografiilor, videoclipurilor şi documentelor din telefon.

Motorola g30 NFC

My UX se bazează pe sistemul de operare Android de la Google şi oferă setări personalizate. Pe lângă funcţiile deja cunoscute, cum ar fi aprinderea rapidă a lanternei printr-un simplu gest sau pornirea camerei cu o răsucire a încheieturii mâinii, noua glisare permite împărţirea ecranului în două pentru realizarea mai multor activităţi simultan. Conversaţiile sunt gestionate mai bine în aplicaţiile de mesagerie, controlul dispozitivelor conectate este îmbunătăţit, iar confidenţialitatea datelor este mai practică în această actualizare de la Google. Android 11 aduce, de asemenea, funcţii de accesibilitate noi şi îmbunătăţite.

Moto g30 are o baterie de 5000 mAh care, conform Motorola, oferă autonomie de peste două zile printr-o singură încărcare. În plus, încărcarea TurboPower 20 oferă cu până la 12 ore de autonomie în doar 20 de minute de încărcare. 

Moto g30 este disponibil începând de azi, 23 februarie, în România, în magazinele şi pe site-ul Altex la preţul recomandat de 999 lei.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite