Motorola lansează în România e7 power, smartphone ieftin cu autonomie mare şi cameră duală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
moto e7 power.
moto e7 power.

Motorola anunţă lansarea în România a noului dispozitiv din gama moto e – moto e7 power, care oferă o autonomie ridicată, ecran de 6,5 inci Max Vision şi cameră duală.

Datorită bateriei de 5000 mAh, moto e7 power, are o autonomie de până la 2 zile. Motorola spune că poţi asculta muzică timp de 76 de ore, urmări materiale video timp de 14 ore sau naviga pe internet timp de 12 ore.

Ecranul de 6,5 inci Max Vision are rezoluţie HD+ (720 x 1600), e de tip IPS LCD, cu un raport de aspect de 20:9, şi o luminozitate de 380 niţi.

moto e7 power dispune de un procesor MediaTek Helio G25 (12 nm) combinat cu stocare de 64GB cu 4GB memorie RAM. Pentru mai mult spaţiu, se pot adăuga până la 1TB cu ajutorul unui card microSD. Sistemul de operare e Android 10.

Sistemul dublu de camere al lui moto e7 power e format din camera principală de 13MP cu PDAF şi din una Macro Vision, de 2MP, care aduce de 4x mai aproape subiectul, decât o poate face un obiectiv standard.  moto e7 power surprinde selfieuri cu ajutorul camerei frontale de 5 MP.

Motorola e7 power moto e7 power

Cititorul de amprente amplasat discret în sigla Motorola de pe spatele telefonului, permite deblocarea acestuia cu o singură atingere. Un buton dedicat Asistentului Google, de pe partea laterală a dispozitivului, ajută la soluţionarea unor nevoi şi întrebări folosind vocea.

Moto e7 power este acum disponibil în România la preţul recomandat de 699,90 lei, pe site-ul şi în magazinele Altex.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite