Motorola anunţă lansarea moto g100,  telefon cu specificaţii de flagship killer şi a platformei Ready For

0
Publicat:
Ultima actualizare:
moto g100.
moto g100.

Motorola anunţă lansarea lui moto g100, cel mai rapid dispozitiv din gama moto g, echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon din seria 8 şi alte specificaţii, care-l includ în gama flagship killer.

Odată cu lansarea moto g100, Motorola sărbătoreşte 10 generaţii ale familiei moto g.

moto g100 utilizează cel mai recent lansat procesor Snapdragon 870 5G ce oferă conectivitate 5G, standard Wi-Fi 6 şi este compatibil cu noua platformă Motorola Ready For. Terminalul smartphone este echipat cu o baterie de 5000 mAh, care promite peste 40 de ore de autonomie în utilizare. De asemenea, moto g100 vine cu 8 GB memorie RAM şi 128 GB spaţiu de stocare, la care se poate adăuga un card microSD cu capacitate până la 1TB.

Ecranul CinemaVision de 6,7 inci are raport 21:9, rată de refresh de 90Hz, are certificare HDR10. 

Caracteristicile Qualcomm Snapdragon Elite Gaming permit jucătorilor personalizări avansate, grafică ultra-realistă şi viteze de vârf. Aplicaţia Gametime creată de Motorola oferă instrumente de îmbunătăţire a performanţelor jocului.

Sistemul de camere de pe moto g100 e format din: 

  • camera principală wide de 64MP, f1.7, dotată cu tehnologia Quad Pixel, PDAF şi Laser AF
  • camera ultrawide de 16 MP, f/2.2, ungi de cuprindere 117˚ , PDAF
  • camera de 2 MP pentru adâncimea de câmp (depth) + senzor ToF 3
  • camera frontală duală e formată din una wide de 16MP, f2.2 şi una ultrawide de 8 MP cu f/2.4 (ultrawide)

moto g100 introduce noul mod Dual Capture care oferă posibilitatea înregistrării video prin utilizarea simultană a camerei principale şi frontale, pentru a surprinde o imagine atât cu utilizatorul, dar şi cu un alt subiect. De asemenea, Motorola introduce pe moto g100 încă o tehnologie nouă, Audio Zoom, care utilizează microfoane pentru a captura sunetul subiectului, filtrând, în acelaşi timp, zgomotul ambiental şi vocile pentru un rezultat mai curat.

moto g100

Motorola Ready For este o nouă platformă care amplifică toate funcţiile smartphone-ului. Special dezvoltată pentru telefoanele Motorola, permite utilizatorilor să activeze urmărirea avansată a subiectului atunci când apelează şi înregistrează. În plus, permite rularea jocurilor de pe telefon pe desktop sau utilizarea aplicaţiilor pe un ecran de calculator, oferind mai mult spaţiu pentru a lucra şi a te juca.

moto g100 specs

moto g100este disponibil în trei culori distincte - iridescent sky, iridescent ocean şi slate grey.

Interfaţa My UX permite utilizatorilor să îşi personalizeze telefonul şi include gesturi precum divizarea ecranului în două. My UX peste Android 11 vine fără skin-uri de software neatractive sau aplicaţii duplicate. 

Pe zona de confidenţialitate şi securitate a datelor, portofoliul Motorola ThinkShield pentru dispozitivele mobile oferă cele mai bune caracteristici de securitate, gestionabilitate, productivitate şi servicii de calitate pentru smartphone-urile sale, ca parte a ofertei sale B2B în curs. 

moto g 100 va fi disponibil în ţările selectate din Europa începând din această săptămână, la un preţ recomandat de 490 euro, circa 2400 lei.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite