Motorola anunţă g9 power, telefonul său cu cea mai puternică baterie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motorola moto g9 power

Noul dispozitiv, disponibil acum şi în Romania, oferă cea mai puternică baterie de pe un smartphone Motorola: 6000 mAh.

Pentru prima dată pe un dispozitiv din gama g, Motorola a echipat noul telefon cu un senzor cu rezoluţie ultra-high de 64MP pentru fotografii clare. Prin tehnologia Quad Pixel, fiecare fotografie are o sensibilitate la lumină de 4 ori mai mare. Portretele sunt ajutate de un senzor de adâncime, iar cu Macro Vision, care apropie subiectul de 4 ori mai mult, se pot surprinde cele mai mici detalii. Pentru selfie-uri, camera frontală vine echipată cu 16MP şi tehnologia Quad Pixel.

Ecranul telefonului are 6,8 inci, şi este alimentat de un procesor Snapdragon cu 4GB de RAM şi 128GB spaţiu de stocare. Aşa cum am menţionat mai sus însă, bateria este adevăratul avantaj al dispozitivului, având 6000mAh, capacitate cu care Motorola promite că utilizatorul nu va trebui să îşi facă griji cu privire la încărcarea zilnică.

moto g9 power este echipat cu My UX, care include toate experienţele moto cunoscute de utilizatorii dispozitivelor Motorola, dar şi cu o serie de caracteristici personalizabile. Telefonul are şi un buton dedicat Google Assistant.

Motorola moto g9 power

Moto g9 power este disponibil începând de azi în magazinele Altex şi pe altex.ro, la preţul recomandat de 899 lei. Telefonul a ajuns şi la noi în teste şi vom reveni cu un review asupra sa în curând.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite