Motorola anunţă G8 Power Lite, înlocuitorul lui G6 Play

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În luna aprilie a anului 2018, Motorola anunţa lansarea oficială a lui moto g6 play, un dispozitiv de mare interes pentru publicul său la momentul respectiv. Doi ani mai târziu, utilizatorii care au îndrăgit acel model de telefon au la dispoziţie un înlocuitor – moto g8 power lite.

Ecranul lui Moto G8 power lite este semnificativ mai mare, extins de la 5.7 inci la 6.5 inci şi oferă acum o rezoluţie mai mare, de 1600x720p. O altă optimizare ţine de procesorul mai rapid, MediaTek Helio P35, cu 8 nuclee, care înlocuieşte vechea unitate cu 4 nuclee.

Moto g8 power lite dispune de 4 GB LPDDR4 RAM şi 64 GB memorie internă. Dacă spaţiul de memorie nu este suficient, acesta se poate extinde până la 256 GB prin utilizarea unui card microSD.

Sistemul de camere de pe moto g8 power lite este conceput pentru versatilitate, iar utilizatorii care doresc să facă fotografii au la dispoziţie sistemul cu trei senzori al acestui dispozitiv. Camera principală de 16MP permite realizarea fotografiilor cu focalizare ultra rapidă, camera Macro Vision permite apropierea de 4x mare de subiect faţă de un obiectiv normal, iar adâncimea de câmp pentru portrete face ca fotografiile surprinse cu moto g8 power lite să capteze atenţia tuturor.

Imagine indisponibilă

Telefonul beneficiază de o baterie de 5000 mAh, care permite ascultarea muzicii fără întrerupere timp de peste 100 de ore sau vizionarea unor filme şi seriale timp de 19 ore. Pentru securitate, Moto g8 power lite pune la dispoziţia utilizatorilor un senzor de amprente pentru securizarea datelor, iar un alt avantaj este rezistenţa la apă.

Moto g8 power lite este disponibil în magazinele Altex şi pe site-ul Altex la preţul recomandat de 699 lei, dar şi în reţeaua Digi Mobil, cu o rată lunară de 54 lei.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite