Motorola a lansat #motorealism şi a anunţat intrarea pe piaţă a lui moto g60, cu o reducere uriaşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Sturza, Country Lead al Motorola România. FOTO Adrian Pogîngeanu
Răzvan Sturza, Country Lead al Motorola România. FOTO Adrian Pogîngeanu

Motorola a lansat azi, 20 septembrie, #motorealism, o campanie de comunicare prin care îşi încurajează utilizatorii să fie exact aşa cum sunt ei, făcând apel la realitate, acceptare şi autenticitate.

Motorola a dezvoltat platforma online motorealism.ro, unde se vor regăsi o serie de episoade video în care sunt exemplificate diverse ipostaze care denaturează momentele reale în detrimentul unui fals care costă timp şi efort.

De asemenea, pe platforma vor fi încărcate şi regulile motorealismului, dar şi informaţii despre una dintre cele mai importante lansări de produse ale companiei – familia de telefoane motorola edge 20 – care a şi inspirat noua campanie de comunicare.

#Motorealismul este un demers Motorola de conştientizarea a frumuseţii vieţii aşa cum este ea. 

Mesajul campaniei este redat de comediantul Costel Bojog într-o serie de clipuri video, care ilustrează situaţii obişnuite, din viaţa reală, cu care fiecare dintre noi s-a confruntat la un moment dat, dar care prea rar sunt expuse pe reţelele sociale. Primul clip video al campaniei.

În timpul evenimentului de prezentare a campaniei Motorola a fost anunţat şi noul smartphone Motorola g60, care va va ajunge în România pe 13 octombrie.

Specificatii Motorola G60

Motorola G60 vine cu o cameră principală de 108MP şi una de selfie de 32 MP. Ecranul are o diagonală de 6,8 inci cu rezoluţie FullHD+ şi rată de refresh de 120Hz. Telefonul dispune de platforma mobilă Snapdragon 732G, 4GB sau 6GB memorie RAM, o memorie de stocare de 128GB şi o baterie de 6000mAh.

Pentru că era expus în spaţiul de prezentare am făcut un clip video cu moto g60.

Am jucat şi Asphalt 9 pe un Motorola edge conectat la un monitor prin Motorola Ready For. 

Asphalt 9 prin Motorola Ready For

Pe 13 octombrie, moto g60 va fi disponibil la Altex alături de o ofertă specială. Va intra pe piaţă cu o reducere de 500 de lei din preţul iniţial de 1399 lei, pe baza unor vouchere oferite de Motorola. Cu reducerea aplicată, moto g60 va ajunge de la un preţ de 899 de lei.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite