Motorola Edge 20 lite este disponibil la precomandă împreună cu o pereche de căşti TWS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motorola Edge 20 lite.
Motorola Edge 20 lite.

Motorola Edge 20 lite, mezinul familiei Edge, este disponibil la precomandă în România începând de astăzi, 3 septembrie, împreună cu o pereche de căşti Motorola Vervebuds 800 True Wireless.

Motorola Edge 20 lite este un dispozitiv potrivit pentru pasionaţii de fotografie, fiind echipat cu specificaţii de top, precum senzorul principal de 108MP şi funcţiile ultra-wide şi Macro Vision. 

Modul Dual Capture facilitează înregistrarea videoclipurilor sau fotografierea cu oricare dintre cele două camere în acelaşi timp, astfel încât atât utilizatorul, cât şi subiectul să poată fi surprinşi în cadru simultan.

Funcţia super slow motion a fost introdusă şi este momentan disponibilă doar pentru motorola edge 20 pro şi motorola edge 20 lite. Acesta înregistrează 960 de cadre pe secundă, de 4 ori mai lent decât funcţia slow motion de pe telefoanele Motorola anterioare, astfel încât pot fi observate mult mai bine anumite detalii pe care ochii le pot rata atunci când sunt redate la o viteză normală. 

Pentru selfie-uri mai bune pe timp de noapte, funcţia Low Light AI poate fi utilizată în condiţii de lumină redusă. Aceasta analizează automat selfie-ul pentru potenţiale îmbunătăţiri ale luminozităţii şi ale calităţii, fără alte modificări de fundal.

Experienţa consumului de divertisment, filme, videoclipuri sau jocuri, este sprijinită de ecranul  OLED de 6,7 inci, de care beneficiază şi celelalte telefoane din seria edge 20, disponibile deja în România.

motorola edge 20 lite dispune de un chipset MediaTek eficient din punct de vedere energetic şi 8 GB de memorie RAM. Bateria de 5000 mAh oferă două zile de utilizare, doar cu o singură încărcare, iar încărcătorul TurboPower 30 oferă autonomie de o zi a bateriei, cu doar 10 minute de încărcare. 

Motorola oferă  împreună cu motorola edge 20 lite şi o pereche de câşti Motorola VerveBuds 800 True Wireless, în perioada de precomandă din intervalul 3-19 septembrie. Promoţia este valabilă în cadrul magazinelor partenere Altex şi eMAG, dar şi pe site-ul Motorola.

Căştile TWS oferă un timp de funcţionare de până la 6 ore, care poate fi extins cu carcasa de încărcare cu încă 12 ore. Căştile dispun de o calitate ridicată a sunetului, de microfon dual pentru apeluri clare, handsfree şi compatibilitate cu Alexa, Siri şi Google Assistant. De asemenea, acestea utilizează egalizatorul de sunet EQ prin aplicaţia VerveLife pentru o experienţă de sunet personalizată.

Motorola VerveBuds 800 True Wireless au certificare IPX4, care scuteşte utilizatorii de riscul deteriorării căştilor din cauza apei. De asemenea, carcasa de încărcare Qi wireless este compacta, fiind uşor transportabilă în orice loc.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite