Motorola a lansat în România două telefoane sub 1000 de lei, cu camere de 13 megapixeli şi funcţie de încărcare rapidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prezent, oferta de dispozitive smartphone de buget este în continuă creştere, însă funcţiile oferite de acestea nu ies din tipar, iar calitatea este variabilă.

Motorola a lansat două modele ieftine, de buget, disponibile deja la retailerii IT&C din România. Moto E4 şi E4 Plus atacă segmentul low-cost, având sepcificaţii şi performanţe decente pentru preţul lor.

Moto E4 integrează un ecran HD de 5 inchi într-un design metalic. Procesorul cu care acesta vine echipat este unul quad core, iar camera de pe spate are opt megapixeli. În plus, reîncărcarea se poate face şi cu ajutorul funcţiei de Fast Charging.

De partea cealaltă, Moto E4 Plus, terminalul ceva mai performant, vine la pachet cu un display de 5,5 inci şi o baterie de 5500 de miliamperi, care ar trebui să ţină fără probleme chiar şi două zile. În plus, el dispune şi de senzor de amprentă, iar camera este şi ea ceva mai bună, de 13 megapixeli. Ambele terminale vor folosi ca sistem de operare Android 7.1 Nougat.

Preţuri şi disponibilitate

Telefoanele Moto E4 şi Moto E4 Plus sunt disponibile începând de astăzi în România. Smartphone-ul Moto E4 va fi disponibil la preţul recomandat de 699 RON în magazinele IT&C, iar Moto E4 Plus va fi disponibil la preţul recomandat de 999 RON.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite