Moto Z3 Play: Specificaţii complete, când se lansează şi cât va costa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motorola este unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piaţa de smartphone-uri, cu cea mai îndelungată istorie în spate, însă în ultima vreme pare că a intrat într-un con de umbră. De la achiziţionarea de către Lenovo, marca a trecut prin mai multe etape, ajungând, într-un final, tot la numele de Motorola. În anii trecuţi, telefoanele se vindeau sub egida Lenovo Moto.

Prima poză oficială cu noul Motorola Z3 Play a ajuns în posesia publicaţiei Android Headlines. Din ea ne dăm seama despre aspectul noului terminal, despre factul că va veni ecfhipat cu un display cu aspect 18:9, şi despre faptul că producătorul a ales să renunţe la butonul de pe partea din faţă a şasiului, care găzduia şi senzorul de verificare al amprentei.

Tot în ceea ce priveşte ecranul, acesta va fi unul de şase inci, cu rezoluţie Full HD+. Pe lângă aceste specificaţii, pe partea din spate a şasiului putem observa o cameră foto duală, care este alcătuită din doi senzori foto, unul de 8 MP şi altul de 12 MP. În plus, jack-ul audio de 3,5 milimetri lipseşte. Telefonul se va încadra în gama upper-mid-range şi va fi echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 636, ajutat de 4 GB de memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare.

Imagine indisponibilă

FOTO via Android Headlines

Bateria noului smartphone va fi una medie, din punct de vedere al capacităţii, de 3000 de miliamperi, însă, având în vedere consumul redus al procesorului, vom putea obţine, cel mai probabil, o si întreagă de utilizare. Costul terminalului nu va fi unul foarte piperat şi ne putem aştepta să plătim în schimbul terminalului Moto Z3 Play undeva între 2000 şi 2300 de lei. Data de lansare nu a fost confirmată încă, însă speculaţiile indică undeva spre prima jumătate a lunii iunie.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite