Moto g53 5G este disponibil și în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu luna februarie, noul moto g53 5G este disponibil în România în 2 culori (Arctic Silver și Ink Blue) și dispune de compatibilitate eSIM, un design modern, performanțe ridicate și fotografii la un nivel îmbunătățit față de generațiile anterioare.

moto g53 5G
moto g53 5G

Noul device vine echipat cu tehnologia Quad Pixel și cu o cameră Macro Vision dedicată prim-planurilor. În plus, fotografiile realizate surprind până și cele mai mici detalii, mulțumită senzorului de 50 MP.

Moto g53 5G ete dotat cu procesorul Snapdragon 480+ 5G și 4 GB RAM și conectivitate 5G. Afișajul de 6,5 inci are o rată de reîmprospătare de 120 Hz făcând comutarea între aplicații și experiența de gaming să se simtă fluidă. La cestea se adaugă două difuzoare stereo Dolby Atmos. Bateria de 5000 mAh dispozitivul va face smartphone-ul să funcționeze la capacitate maximă, fără să afecteze autonomia telefonului.

moto g53 5G rulează o versiune curată de Android 13, fără skin-uri greoaie de software sau aplicații duplicate. În prezent există mai multe moduri ca niciodată de personalizare prin Android 13. Cu ajutorul lui My UX, utilizatorii pot personaliza aplicațiile după culoare, temă și limbă, iar playerul media se va potrivi oricăror gusturi muzicale. Cu My UX, dispozitivul poate fi controlat cu gesturi simple, iar setările de divertisment pot fi personalizate, creând un aspect unic.

Motorola a introdus și Thinkshield Mobile, un element suplimentar de securitate care îmbunătățește protecția telefonului. 

Pentru a ajuta utilizatorii să beneficieze de toate funcțiile de securitate, Motorola a adăugat dispozitivelor sale noua aplicație Moto Secure. Aceasta este destinația pentru toate funcțiile esențiale de securitate și confidențialitate ale telefonului. Astfel, poate fi gestionată securitatea rețelei și pot fi controlate permisiunile aplicațiilor, putând fi creat chiar și un director secret pentru păstrarea datelor sensibile.

moto g53 5G
moto g53 5G

Pe moto g53 5G găsești și Family Space, un „spațiu sigur” în care copiii pot învăța și se pot juca. Family Space le permite părinților să stabilească limite pentru timpul petrecut pe ecran, să controleze accesibilitatea aplicațiilor și chiar să creeze mai multe profiluri.

Noul moto g53 5G este disponibil în România în magazinul eMAG, la un preț recomandat de 1299,99 de lei. Acesta mai mai poate fi găsit la Orange, urmând să fie listat și la Altex, tot din februarie.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite