Moto g23 este disponibil acum în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motorola g23, cel mai recent membru al gamei moto g, este disponibil din februarie în magazinele din România.

moto g23.
moto g23.

Moto g23 surprinde momentele importante datorită camerei principale de 50 MP și a tehnologiei Quad Pixel. Datorită acestei tehnologii, utilizatorii beneficiază de o sensibilitate la lumină de patru ori mai bună. Totodată, este potrivită pentru fotografiile de tip portret, deoarece reușește să detecteze adâncimea și să estompeze automat fundalul.

În plus, acest dispozitiv vine cu o cameră Macro Vision dedicată și cu un obiectiv cu unghi ultra larg de 125º.

Pe ecranul HD+ de 6,5 inci, proiectat cu rame înguste, fotografiile vor putea fi vizualizate în cele mai mici detalii. De asemenea, acest dispozitiv vine cu o rată de refresh de 90 Hz, astfel încât comutarea între aplicații, jocuri și derularea site-urilor web să fie fluidă.

moto g23 dispune de încărcare TurboPower de 30 W, oferind ore de putere în doar câteva minute. Mulțumită bateriei cu autonomie mare, utilizatorii vor putea reda playlist-uri mai mult timp, discuta ore în șir cu prietenii în apeluri video și urmări episoade nenumărate ale serialului preferat.

Telefonul dispune de performanța rapidă oferită de procesorul MediaTek Helio G85.

Moto g23 are un design modern, dispozitivul se remarcă printr-un corp subțire și rame înguste. Senzorul de amprentă a fost poziționat pe partea laterală a telefonului, pentru accesibilitate și un aspect minimalist al telefonului.

moto g23.
moto g23.

Moto g23 rulează o versiune curată de Android 13, fără skin-uri greoaie de software sau aplicații duplicate. În prezent există mai multe moduri ca niciodată de personalizare prin Android 13. Cu ajutorul lui My UX, utilizatorii pot personaliza aplicațiile după culoare, temă și limbă, iar playerul media se va potrivi oricăror gusturi muzicale. Cu My UX, dispozitivul poate fi controlat cu gesturi simple, iar setările de divertisment pot fi personalizate, creând un aspect unic.

Din luna februarie, Motorola g23 poate fi găsit în magazinele Altex și eMag în două nuanțe (Steel Blue și Matte Charcoal), la un preț recomandat de 1.099,90 lei, urmând să fie disponibilă și culoarea Pearl White.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite