MMD anunţă Philips 243B9H, monitor pentru muncă de birou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monitor Philips 243B9H.
Monitor Philips 243B9H.

MMD anunţă monitorul Philips 243B9H, de 24 inci (23.8 inci / 60.5 cm) cu rezoluţie FullHD, care are funcţii potrivite pentru munca de birou.

Există un singur cablu care poate alimenta monitorul si transmite semnalul video, oferind în acelaşi timp un loc de muncă ordonat - conectorul USB-C. Prezent în noul Philips 243B9H, USB-C este unul dintre cei mai simplu de utilizat conectori disponibili in acest moment. Subţire şi reversibil, USB-C permite o conexiune uşoară pentru transfer de date la o super viteză, precum şi gestionarea inteligentă a energiei: semnalul video al monitorului şi conexiunea de date de mare viteză sunt transferate prin USB-C (modul alternativ DisplayPort), în timp ce alimentaţi şi încărcaţi laptopul (USB Power Delivery), livrând până la 65W.

Monitorul are difuzoare stereo şi a cameră web încorporată. Camera web pop-up integrată cu Windows Hello oferă o securitate îmbunătăţită, pentru a evita orice potenţial atac al hackerilor fără a fi nevoie de accesorii suplimentare. Webcam-ul poate fi cu uşurinţă retras în rama monitorului şi ridicat atunci când este necesară utilizarea lui într-o video conferinţă.

Monitor Philips 243B9H

Camera web este echipată cu senzori avansaţi pentru recunoaşterea facială Windows Hello, permiţând utilizatorilor să se conecteze cu date biometrice (sau pin), făcând astfel procesul mai rapid şi mai sigur. 

Philips 243B9H dispune de tehnologii pentru a preveni oboseala cauzată de sesiunile prelungite în faţa monitorului: Flicker Free, Low Blue Mode şi EasyRead Mode. Panoul său IPS oferă unghiuri de vizualizare largi de 178/178 grade, făcând posibilă vizualizarea afişajului din aproape orice unghi. 

Monitor Philips 243B9H

SmartErgoBase de la Philips oferă posibilităţi de ajustare a monitorului pentru confort şi posibilitatea de gestionare a cablurilor. Reglajele bazate pe înălţime, pivotare, înclinare şi rotaţie, permit utilizatorilor să poziţioneze monitorul în funcţie de nevoi.

Monitorul Philips 243B9H este acum disponibil la preţul de 1373 lei.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite