Logitech lansează MX Keys S Combo, MX Keys S și MX Anywhere 3S

0
Publicat:

Logitech lansează MX Keys S Combo, MX Keys S și MX Anywhere 3S, versiunile actualizate ale seriei Master Premium, concepută pentru utilizatorii avansați, cum ar fi dezvoltatorii de software și profesioniștii din domeniile creative.

Logitech MX Keys S Combo.
Logitech MX Keys S Combo.

Împreună cu funcțiile Smart Actions disponibile în Logi Options+, noile produse MX Keys S Combo, tastatura MX Keys S și mouse-ul MX Anywhere 3S pot ajuta utilizatorii să productivi și eficienți.

Smart Actions

Funcțiile Smart Actions te ajută să renunți la acțiunile repetitive prin automatizarea task-urilor multiple printr-o singură apăsare de tastă. Smart Actions includ și funcții customizate predefinite pentru a putea automatiza sarcinile de lucru obișnuite și a câștiga timp.

MX Keys S Combo

MX Keys S Combo include noua tastatură MX Keys S, mouse-ul MX Master 3S și MX Palm Rest. MX Keys S este prevăzută cu iluminare inteligentă și taste personalizabile, în timp ce mouse-ul MX Master 3S beneficiază de click-uri silențioase, scroll rapid și precis, dar și senzorul de 8K DPI care poate acționa pe toate suprafețele, inclusiv pe sticlă.

MX Keys S

Tastatura iluminată MX Keys S Advanced Wireless oferă o experiență superioară de tastare cu taste concepute special pentru vârful degetelor, pentru o tastare rapidă, fluidă. Echipată cu iluminare inteligentă care detectează proximitatea mâinilor și care se ajustează automat în funcție de starea de iluminare a încăperii, poate fi acum personalizată în aplicația Logi Options+.

Tastatura Logitech MX Keys S.
Tastatura Logitech MX Keys S.

Disponibilă în culori precum Graphite și Pale Gray, MX Keys S are un design îmbunătățit cu trei taste noi pentru a spori productivitatea, cum ar fi talk to text, dezactivare/activare microfon și emoji.

MX Anywhere 3S

MagSpeed ​​este cel mai avansat mouse compact wireless Logitech, potrivit pentru utilizatorii care caută performanță, portabilitate și confort în orice mediu de lucru. MX Anywhere 3S este prevăzut cu tehnologia Quiet Click care îl face mai silențios decât predecesorul său.

Mouse Logitech MX Anywhere 3S.
Mouse Logitech MX Anywhere 3S.

În plus, dispune de un senzor optic de 8.000 DPI care poate fi folosit pe aproape orice suprafață, inclusiv pe sticlă.

Sustenabilitate

Toate produsele Logitech sunt concepute pentru a avea un impact minim asupra mediului înconjurător și pentru a reduce amprenta de carbon, sunt certificate neutre din punct de vedere al amprentei de carbon și folosesc energie regenerabilă acolo unde este posibil în timpul producției.

Preț și disponibilitate

MX Keys S, MX Keys S Combo și MX Anywhere 3S vor fi disponibile la nivel global începând din iunie 2023 pe website-ul logitech și la partenerii locali. Prețul de vânzare recomandat pentru MX Keys S este de 599.90 lei, MX Keys S Combo este de 1099.90 lei, iar MX Anywhere 3S este de 499.90 lei. Aplicația Logi Options+ este disponibilă pentru descărcare gratuită pe website-ul logitech.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite