Logitech lansează Logitech G FITS, primele căști de tip earbud pentru jocuri

0
Publicat:

Logitech G a anunțat astăzi, 1 februarie, disponibilitatea locală a căștilor Logitech G FITS True Wireless Gaming, care se adaptează oricărei urechi folosind tehnologia patentată Lightform de la Logitech. 

Căști Logitech G FITS.
Căști Logitech G FITS.

Alimentate de Lightspeed și Bluetooth wireless, Logitech G FITS oferă performanțe audio de calitate pentru jocurile pe PC, Mac, Playstation, Nintendo Switch și dispozitive mobile.

Logitech G FITS sunt primele căști earbuds care folosesc tehnologia LIGHTSPEED wireless, oferind utilizatorilor conexiune profesionistă, răspuns audio de performanță înaltă, conectivitate puternică și o durată lungă de viață a bateriei. Jucătorii se pot conecta via LIGHTSPEED cu dispozitive de tip PC, MAC, PlayStation5, PlayStation 4, Ninentdo Switch conectat la TV și Android prin UBS-A sau USB-C. Cu până la 7 ore de timp de ascultare și 8 ore adiționale când carcasa este pe modul LIGHTSPEED, utilizatorii se pot juca, asculta muzică sau să se uite la filme toata ziua. Când sunt conectate prin Bluetooth, utilizatorii pot asculta timp de 10 ore și cu încă 12 ore în plus cu ajutorul carcasei.

Ca și amprentele degetelor, urechile fiecărei persoane sunt unice. Deoarece majoritatea căștilor in-ear vin în doar câteva dimensiuni generice, este aproape imposibil să găsești o pereche care să se potrivească perfect. Cu Logitech G FITS și tehnologia patentată Lightform, gamerii pot obține o potrivire personalizată a căștilor în 60 de secunde. 

Prin folosirea tehnologiei Lightform și a aplicației de telefon FITS se declașează multiple LED-uri incorporate care vor întări capetele umplute cu gel puse pe marginea căștilor, în zona de contur a fiecărei urechi. Acest lucru oferă un plus de confort deoarece căștile nu cad din ureche și blochează zgomotele exterioare pentru ca utilizatorii să aibă o experiență audio de calitate.

Design-ul este disponibil în două culori: alb sau negru. G FITS sunt o opțiune wireless in-ear performantă și inovativă pentru gamerii care pun accent și pe confort atunci când vine vorba de căști.

Căști Logitech G Fits FOB Blue White.
Căști Logitech G Fits FOB Blue White.

Logitech G FITS oferă un sunet complet, cald, în care se simte și bass-ul. Cu aplicația Logitech G Fits, gamerii pot accesa EQ-uri care sunt optimizate pentru jocuri FPS sau RPG, muzică, podcasturi, Bass Boosts și multe altele sau au opțiunea de a-și ajusta propriile setări EQ.

Pentru o comunicare clară în timpul jocului, fiecare cască conține două microfoane built-in de tip beamforming. În timpul jocului cu prietenii sau pe parcursul streamingului, tot ce spun jucătorii se va auzi clar.

Preț și disponibilitate

Căștile G FITS True Wireless Gaming Earbuds vor fi disponibile pe website-ul LogitechG și la retailerii parteneri. Prețul de vânzare recomandat pentru căști este de 1249 lei. 

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri