LG G4 e primul telefon de vârf care primeşte cel mai nou Android

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LG G4 trece la Android Marshmallow înaintea multor altor telefoane de vârf.
LG G4 trece la Android Marshmallow înaintea multor altor telefoane de vârf.

Anul trecut, LG surprindea pe toată lumea şi anunţa actualizare la Lollipop înainte de oricare alt producător. Anul acesta, LG G4 repetă performanţa cu Marshmallow.

Utilizatorii LG din Polonia vor fi primii la nivel global care vor primi actualizarea la Android Marshmallow. Cei care au LG G4 vor primi noua versiune începând cu săptămâna viitoare, urmând ca în perioada următoare aceasta să ajungă şi pe alte pieţe din Europa, Asia şi America.

Printre noutăţile introduse de Google în Android Marshmallow, cele mai importante sunt Android Pay, sistemul său de plată electronică, un sistem mai bun de gestiune a permisiunilor pe care le au aplicaţiile şi suport pentru cititoare de amprente şi USB-C.

Mai există şi un mod silenţios pentru vibraţii, dar şi un nou mod "Do Not Disturb" care opreşte toate sunetele sau doar alarmele şi notificările, după cum doreşte utilizatorul, În plus, există Doze, un mod care închide aplicaţiile din fundal atunci când dispozitivul nu este folosit pentru a prelungi autonomia. Altfel, Android Marshmallow nu este o schimbare radicală faţă de Lollipop.

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite