LG a anunţat primul său laptop de gaming, 17G90Q, cu specificaţii de top

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laptopul de gaming LG 17G90Q.
Laptopul de gaming LG 17G90Q.

LG a anunţat primul laptop de gaming al brandului,  LG 17G90Q, care integrează un procesor Intel Tiger Lake H din a 11-a generaţie, placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 Max-Q, kit de memorie RAM dual-channel şi stocare duală SSD.

Pe lângă panoul IPS de 17 inci cu timp de răspuns de 1 milisecundă şi rată de refresh de 300 Hz, laptopul de gaming LG UltraGear asigură o experienţă de joc fluidă chiar şi pentru cele mai solicitante jocuri. Sistemul de răcire LG cu cameră de vapori permite laptopului să funcţioneze la rece, chiar când este împins până la limită.

LG 17G90Q are un design care îl face să fie extrem de portabil – este un laptop subţire, cu un ecran mare şi o baterie  de 93Wh, cu o grosime de sub 21,4 milimetri şi o greutate de mai puţin de 2,7 kilograme.

17G90Q optimizează şi mai mult experienţa de joc prin intermediul software-ului pentru gaming LG UltraGear Studio, care permite utilizatorilor să personalizeze opţiunile de gaming şi să urmărească o varietate de date de performanţă în timp real. Pentru o configuraţie complet unică, utilizatorii pot alege o culoare diferită pentru fiecare tastă a laptopului.

Laptop gaming LG 17G90Q

Dacă vrei să afli mai multe despre gama LG UltraGear şi despre cele mai noi monitoare LG UltraFine şi LG DualUpTo urmăreşte pe 4 ianuarie, începând cu 18:00 ora României, conferinţa LG de la CES 2022.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite