Lenovo anunţă noile telefoane Motorola: Moto G5S şi Moto G5S Plus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moto G5S şi G5S Plus sunt două ediţii speciale, conform producătorului. Sunt puţin mai bune decât modelul precente şi vor fi disponibile şi pe piaţa din România.

Despre Moto G5S, Lenovo susţine că este „mai mult metal, mai multă baterie“, iar la ultimul capitol bifează cu o baterie de 3.000 mAh. De asemenea, nu lipseşte funcţionalitate de încărcare rapidă prin TurboPower: cinci ore de autonomie în doar 15 minute de încărcare.

Totodată, are o cameră foto de 16 megapixeli cu sistem de autofocalizare prin detecţie de fază. Camera frontală are 5MP cu unghi larg şi flash LED. Pozele le vei vedea pe un ecran de 5,2 inci full HD, iar procesarea e făcută de un cip octa-core de 1,4GHz.

Când vine vorba de Moto G5S Plus, acesta are camere foto duale de 13MP şi un software de optimizare a pozelor. Dispune şi de un mod de selectare a zonelor pe care le vrei alb-negru sau pe cele cu culoare. Poţi înlocui chiar şi fundalul, iar de aici e de înţeles de ce promovează telefonul ca fiind unul al creativităţii. Camera frontală e de 8MP.

Ecranul este de 5,5 inci full HD, are un cip octa-core la 2GHz şi bateria e tot de 3.000 mAh, doar că prin TurboPower o încarci până la şase ore de autonomie în 15 minute.

image
image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite