Lenovo aduce în România Moto G4, poate cel mai bun telefon la preţ mic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Sturza, Lenovo, prezintă noul telefon Moto G.
Răzvan Sturza, Lenovo, prezintă noul telefon Moto G.

Lenovo lansează Moto G4 pe piaţa din România. Este rezistent la apă, va fi disponibil în oferta Orange şi are un ecran mare.

Lenovo Moto G4 este telefonul mid-range pe care compania îl aduce pe piaţa din România pentru a concura cu modele precum Huawei P9 Lite sau Galaxy A5. A patra generaţie Moto G este mai subţire şi are un ecran full HD de 5,5 inci şi o cameră de 13 megapixeli. Bateria sa e de 3.000 mAh şi procesorul octa-core îl face o alegere bună şi ca telefon secundar pentru cei care vor telefoane mai puternice.

De asemenea, Lenovo a dotat telefonul cu TurboPower, care îţi oferă şase ore de putere în doar 15 minute de încărcare. De astăzi, Moto G4 este disponibil în magazinele Orange şi online la 19 euro cu un abonament Orange Me 25. Preţul standard este de 209 euro. Telefonul are Android Marshmallow, dar foarte probabil va face trecerea la Android 7, când Google îl va lansa în toamnă.

Seria de telefoane Moto a fost lansată de Motorola în 2013, cu primul Moto X. Între timp, Moto X a ajuns la o nouă generaţie sub comanda Lenovo, iar seria G a ajuns un standard pentru telefoane mai ieftine, dar cu hardware rezonabil şi cu performanţe decente. Motorola, acum doar Moto la Lenovo, s-a remarcat prin actualizări rapide la cele mai noi versiuni de Android.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

motog4
TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite