Lenovo a prezentat la IFA noua gamă de dispozitive inteligente, laptopuri şi tehnologie AR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lenovo a prezentat noul portofoliu de dispozitive inteligente, laptopuri şi tehnologie AR în cadrul evenimentului anual Tech Life de la IFA 2019.

Printre dispozitivele Lenovo lansate la IFA 2019 se numără:

- noile laptopuri Yoga C940 şi Yoga S740, de 14 şi 15 inci

- Yoga C640 de 13 inci

- Yoga Smart Tab şi Lenovo Smart Tab M8

- Lenovo Smart Display 7 cu Google Assistant

- Lenovo Mirage AR

- noua gamă de laptopuri ThinkBook

- monitorul Lenovo Q27q ultra-slim

- monitorul Lenovo Q24i

- monitorul Lenovo ThinkVision S28u-10

Noile Yoga C940 de 14 inci şi Yoga S740 dispun de funcţii inteligente exclusive, precum funcţia Super Rezoluţie care îmbunătăţeşte calitatea video până la 1080p FHD pe Windows Media Player şi funcţia Q-Control care îmbunătăţeşte durata de viaţă a bateriei unui PC atunci când modul de răcire inteligent, îmbunătăţit cu tehnologie AI, este activat. Acesta monitorizează temperatura dispozitivului şi poate controla mai bine ventilatorul. 

Funcţia Modern Standby le permite laptopurilor Yoga să efectueze sarcini în background, precum primirea email-urilor chiar şi în modul sleep şi trezirea instantanee din acest mod, la fel ca un smartphone.

Disponibile pe noile laptopuri Yoga din anumite pieţe sunt şi funcţii mai inteligente bazate pe serviciul vocal Amazon Alexa. Pentru a îmbunătăţi modul în care utilizatorii accesează informaţia, Lenovo a anunţat trei noi actualizări pentru asistentul Alexa:

- Lock Screen Support: permite transmiterea de comenzi către Alexa atunci când laptopul este deschis şi blocat sau în modul sleep

- Vizualuri Smart Home actualizate: anumite dispozitive Yoga oferă acum experienţa vizuală familiară similară cu ce oferită de aplicaţia mobilă Alexa.

- Asistenţă în mai multe limbi: Alexa este disponibilă în în prezent disponibilă în engleză şi germană, fără să fie nevoie de schimbarea setărilor.

Lenovo Yoga C940 de 14 inci este noul laptop convertibil 2-în-1 cu un design din metal şi caracteristici inteligente integrate, precum capacul camerei video True Block Privacy, funcţia pentru autentificare biometrică Windows Hello şi stiloul integrat cu Windows Ink. Funcţia Q-Control permite activarea modului de răcire inteligent, reglarea automată a puterii şi optimizarea duratei de viaţă a bateriei în funcţie de operaţiuni. Durata de viaţă a bateriei a fost îmbunătăţită până la 17.5 ore pentru dispozitivele cu ecran FHD şi până la 10.5 ore pentru cele cu ecran UHD.

Atunci când ecranul e ridicat, Alexa răspunde instantaneu din orice cameră chiar dacă ecranul este blocat. Procesorul Intel Core i7 de generaţie a 10-a creşte calitatea conţinutul video pe un ecran 4K HDR. Dispozitivul dispune de Wi-Fi 6 şi vine cu un ecran Dolby Vision şi cu o balama rotativă şi sistem de difuzoare Dolby Atmos.

 Lenovo Yoga S740 de 14 inci dispune de gamă completă de caracteristici inteligente oferite de Lenovo Smart Assist, Project Athena şi Alexa..Subţire, cu design din aluminiu şi tastatură într-o culoare similară, Yoga S740 dispune de procesoare Intel Core de până la generaţia a 10-a şi permite o logare hands-free prin camera IR şi senzorul TOF (time-offlight).

Imagine indisponibilă

Uşor de transportat datorită greutăţii de numai 1.4 kg şi marginii ultra-subţiri de 18.1 mm în cel mai gros punct, Yoga S740, cu ecran opţional 4K VESA400 HDR şi Dolby Vision, oferă cea mai bună calitate audio prin sistemul de boxe Dolby Atmos. Laptopul dispune de placa video NVIDIA GeGorce, cu modul îmbunătăţit Eye Care, dezvoltat pentru a reduce disconfortul ochilor cauzat de lumina albastră. 

Printre funcţiile inteligente suplimentare se numără o cameră IR, care poate detecta absenţa unei persoane după câteva secunde şi poate deconecta utilizatorul instantaneu. Astfel, dacă un utilizator vizionează un clip video şi se îndepărtează pentru câteva minute de ecran, PC-ul întrerupe rularea videoclipului şi îl reia automat la întoarcerea utilizatorului.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite